0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
405 oldu bol şanslar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyarışma saat kaçta bitiyorYarışmanın ne zaman biteceği hakkında bir bilgi yok hiçbiryerde mesaj attım ama dönülmedi.Tahminim gün sonunda gece yarısı biticektir.şimdi işyerinde denedim sayfayı açamadım öğle arasında yasak kalkınca tekrar deneyeceğim. Evet facebook üzerinden yarışma o yüzden olmuştur.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyarışma saat kaçta bitiyorYarışmanın ne zaman biteceği hakkında bir bilgi yok hiçbiryerde mesaj attım ama dönülmedi.Tahminim gün sonunda gece yarısı biticektir.şimdi işyerinde denedim sayfayı açamadım öğle arasında yasak kalkınca tekrar deneyeceğim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyarışma saat kaçta bitiyorYarışmanın ne zaman biteceği hakkında bir bilgi yok hiçbiryerde mesaj attım ama dönülmedi.Tahminim gün sonunda gece yarısı biticektir.
yarışma saat kaçta bitiyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyarışma saat kaçta bitiyorYarışmanın ne zaman biteceği hakkında bir bilgi yok hiçbiryerde mesaj attım ama dönülmedi.Tahminim gün sonunda gece yarısı biticektir.şimdi işyerinde denedim sayfayı açamadım öğle arasında yasak kalkınca tekrar deneyeceğim. Evet facebook üzerinden yarışma o yüzden olmuştur.anladım arkadaşım şansın bol olsun
404-406-407-408-409-411 bol şans. başka aile ferdi kalmadı
diger 2 oyunuda verdim. inş egitimi başarıyla tamamlarsın.
daha önce oylamıştım 1 oy daha verdim 415 oldunuz gün içinde 2 oy daha vereceğim inşallah
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindiger 2 oyunuda verdim. inş egitimi başarıyla tamamlarsın. Çok teşekkür ederim. Bir kazanırsam zaten hakkını vericem eğitimin