0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindiger 2 oyunuda verdim. inş egitimi başarıyla tamamlarsın. Çok teşekkür ederim. Bir kazanırsam zaten hakkını vericem eğitimin kampanya detayını göremediğim için bilmiyorum.burs mu kazanacaksın arkadaşım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindiger 2 oyunuda verdim. inş egitimi başarıyla tamamlarsın. Çok teşekkür ederim. Bir kazanırsam zaten hakkını vericem eğitimin
diger 2 oyunuda verdim. inş egitimi başarıyla tamamlarsın.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindiger 2 oyunuda verdim. inş egitimi başarıyla tamamlarsın. Çok teşekkür ederim. Bir kazanırsam zaten hakkını vericem eğitimin kampanya detayını göremediğim için bilmiyorum.burs mu kazanacaksın arkadaşımEğer 1. olursam amerikada dil eğitimi kazancağım bütün masrafları ile ve normalde böyle birşeyi karşılamam çok güç..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindiger 2 oyunuda verdim. inş egitimi başarıyla tamamlarsın. Çok teşekkür ederim. Bir kazanırsam zaten hakkını vericem eğitimin kampanya detayını göremediğim için bilmiyorum.burs mu kazanacaksın arkadaşımEğer 1. olursam amerikada dil eğitimi kazancağım bütün masrafları ile ve normalde böyle birşeyi karşılamam çok güç..inşallah kazanırsın
Hoppidi gülüm yardımın için teşekkür ederim ellerin dert görmesin 2 oy da benden arkadaşım ama kaçıncı oldun bilmiyorum
1 oy vermiştim, 2 oyda şimdi verdim bol şanslar...
536 oldunuz.bol şans