çocuk konsunda bende Armağana katılıyorum şımarık çocuğa asla tahammül edemem eskiden anneler babalar kızarlardı bu kadar şımarık çocukta yoktu ortada
Bence artık cocuklar cok sımartılıyo
kendı kuzenımden biliyorum 3 yasında daha ama oyle bı sımarık ki 2 dakıka durmuyo yerınde
ama oyle alıstırdılar
dayakla degıl ama bı sekılde cocuklar uslandırılmalı bu kadar sımartılmamalı
hero baby den bir numune paketi daha geldi bisküvi ve çikolatayı alıp mamaları çocuğu olan kuzenime veriyorum
sabah aras kargoyla duru duş şampuanları geldi
mercedes milli takımlardan eşofman kazanmışım eyefive sayesinde oldu kendisine buradan teşekkürlerimi sunuyorum
sabah aras kargoyla duru duş şampuanları geldi
kacıncı hafta kazanmıstınız
ya dediğim gibi baştan işi sıkı tutarsan dayaa falan gerek kalmaz bize bazen geliyor boyle cocugu olanlar ya bu kadar mı şımartılır çocuck bizim evde örneğin kül tablasını alıyor atıyo falan annesi en ufak bişey demiyor önceden olsa biz küçükken ona dokunmaya kalksak annemz bi bakışıyla dövmüş kadar yapardı yani herkeste kınıyor o tarz şımarık cocugu olanları
yüze vurmak günahtır kaldı ki Allahın emaneti bize çocuklarımız. ayrıca beyin hücreleri ölüyor hemşire arkadaşım söylemişti. metal kaşıgın tavaya zarar verecegini nerden bilsin yavrucak. bir şekilde çocuga öğretmek lazım tabiki zararlı seyleri yapamayacagını. tavan için gecmiş olsun daha iyilerini kazanırsın inş pamukşeker
dipnot faceden biryerden şampuan kazanmıştım o geldi