Gönderen Konu: Blade Kızları Kaçırıldı! Onları kurtarmaya var mısın?‏  (Okunma sayısı 16465 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pLnLp

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Tek arkadaşı "üzüm" :)
Ynt: Blade Kızları Kaçırıldı! Onları kurtarmaya var mısın?‏
« Yanıtla #70 : 05 Haziran 2011, 00:40:46 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
480 yaptım hedefim 1.lik 3.grupta kimse yarışmasın evde tadilat var kaçgündür oynayamıyorum şu tadilat bitsin oyun biter;) boşuna zaman kaybedipte 3.grupta oynamayın 2.grupta 1.478 tavsiye benden ;D

Şaka mı yapıyorsunuz ?
Yada ben şaka olarak algılamak istiyorum bu dediğinizi. İnsanlara inceden inceden bu tarz tehditlerde bulunmanız çok saçma. İsteyen istedigi gibi katılır. Ama kazanır ama kazanamaz. Bu kimseyi ilgilendirmez.

Bu muhabbetin sonu iyi değil..
Twitter:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teklife Bir Tık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #71 : 05 Haziran 2011, 00:43:58 »
480 yaptım hedefim 1.lik 3.grupta kimse yarışmasın evde tadilat var kaçgündür oynayamıyorum şu tadilat bitsin oyun biter;) boşuna zaman kaybedipte 3.grupta oynamayın 2.grupta 1.478 tavsiye benden ;D

Şaka mı yapıyorsunuz ?
Yada ben şaka olarak algılamak istiyorum bu dediğinizi. İnsanlara inceden inceden bu tarz tehditlerde bulunmanız çok saçma. İsteyen istedigi gibi katılır. Ama kazanır ama kazanamaz. Bu kimseyi ilgilendirmez.

Bu muhabbetin sonu iyi değil..
ya şu adamı atın forumdan ya banada özelden yazmş artis artis konuşuyo kim oldugunu sanıyosa

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #72 : 05 Haziran 2011, 00:46:53 »
Burada o kadarda özgür değilsiniz bilginiz olsun.Kişilerin özgürlüklerini kısıtlayarak kazanç elde amacı gütmenize izin veremeyiz.1 hafta tatil..
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2011, 00:48:44 Gönderen: diazem »
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı gülale

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #73 : 05 Haziran 2011, 19:12:29 »
sorular çok zor ya deneyeyim dedim, kendime hiç şans tanımıyorum  :(
Bir kimse kendisini feda edecekse, feda ettiği şey feda ettiğine değmeli. Aksi halde feda hebâ olur...

Çevrimdışı yasin0000

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #74 : 06 Haziran 2011, 00:06:41 »
(xxxdreamatakan) Eğer sen 500 puan yap. Birde ben sana söz veriyorum ıphone 4 alacağım. Hatta senin işini dahada kolaylaştırayım. 495 yap söz gene alacağım.  Son olarak diyeceğim '' sen daha yenisin'' bol keseden atma.

Destek olan mesaj bıraksın. Bende destek olurum. Saolun.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #75 : 06 Haziran 2011, 00:08:46 »
(xxxdreamatakan) Eğer sen 500 puan yap. Birde ben sana söz veriyorum ıphone 4 alacağım. Hatta senin işini dahada kolaylaştırayım. 495 yap söz gene alacağım.  Son olarak diyeceğim '' sen daha yenisin'' bol keseden atma.

o kişi yeni değil bence bizden biri sadece kendini ispatlamaya çalışıyor farklı hesaplarla insanları huzursuz ederek yalnız buna hiç gerek yok..:)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı mataramasukoy

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #76 : 07 Haziran 2011, 20:26:51 »
zor oyun yaf sorular kolay gibi aslında.. ama zaman az..
Lütfen ısmarlama oy ve benzeri şeyler teklif etmeyiniz..

Çevrimdışı atakancalback

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #77 : 09 Haziran 2011, 12:39:17 »
merhaba ben xxxdreamatakanxxx öncelikle beni forumdan banladınız ama haksız yere. ben yapabilceleğimi söyledim isteyen elbette yarışabilir ben  sadece yüksek yapabileciğim için daha düşük gruplarda yarışın dedim bu forumu senelerdir takip ediyorum ben dediğimi  yaptım şu an 490 sadece 5- 6 saat gibi sürede yaptım hatta bazı sorular değişmiş onun için çok uğraştım calculus arkadaşım ilk önce sen bana özelden mesaj attın ben banlandım ve benim üstüme iftira attın seni allaha havalle ediyorum forum yetkilelerinden de kuralları uymadığım için özür dilerim ben bu forumdan çok şey kazandım ama genede banlarsanız dahada kayıt olmam isterseniz bakın foruma ilk calculus bana özel mesaj attı ve beni banlattı bende kararı size bırakıyorum xxxdreamatakanxxx kullanıcı adı budur

yasin sana gelince kardeşim demişsin 495 yap iphone 4 alacağım önce düşündüm senin grup düşük puan diye senin grupta yarışcaktım ama yinede vazgeçtim forumdansın diye sana bıraktım hediyeyi zaten daha önce kazanmışsın ben seni tecrübeli olduğuna inanıyorum ama ben şu an 490 yaptım  495 yaparmıyım bilmiyom yaparasam iphone 4 ü yollayacanmı sözünün eri olcanmı sadece 5 puan kaldı daha çok uğraşcam ve ben 500 e çıkabilceği kanatindeyim senle sorunum zaten yok işallah sende kazanırsın ben bu forumda yeni değilim hile milede yapmadım size yemin edrim 495 de olabilir ama işte orası çok zor olcak herkes elbette yarışır herkesede başarılar