Gönderen Konu: Blade Kızları Kaçırıldı! Onları kurtarmaya var mısın?‏  (Okunma sayısı 16859 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yasin0000

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Blade Kızları Kaçırıldı! Onları kurtarmaya var mısın?‏
« Yanıtla #60 : 15 Mayıs 2011, 22:57:12 »
Peki o kategoride bol şanslar sana.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Destek olan mesaj bıraksın. Bende destek olurum. Saolun.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #61 : 15 Mayıs 2011, 23:32:28 »
her defasında işinize geleni anlıyorsunuz ! Mümin'e katılıyorum..Teknik anlamda iyi değilseniz bu rakamların imkansızlığından bahsetmeyelim..Yine olayı hile üzerinde kurgulayıp soğuk savaş yapmanın mantıklı olduğu kanaatinde değilim..Yok sen benim kategoride yarışma gibisinden hareketler..Burada anlaşalım iyi olan değil en iyi olan kazanacak...Keza bu reklam ajansı hile yapanları her zaman devre dışı bıraktı :)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı yasin0000

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #62 : 15 Mayıs 2011, 23:39:30 »
her defasında işinize geleni anlıyorsunuz ! Mümin'e katılıyorum..Teknik anlamda iyi değilseniz bu rakamların imkansızlığından bahsetmeyelim..Yine olayı hile üzerinde kurgulayıp soğuk savaş yapmanın mantıklı olduğu kanaatinde değilim..Yok sen benim kategoride yarışma gibisinden hareketler..Burada anlaşalım iyi olan değil en iyi olan kazanacak...Keza bu reklam ajansı hile yapanları her zaman devre dışı bıraktı :)

Haklısın. Ben, benim kategoride yarışma derken seninde yazdığın gibi teknik anlamda iyi olmayanalrın daha uygun puanlı kategoriler varken oraya katılmasını tavsiye ettim ve istersede tabiki herkes katılabilir. Bunda bir art niyet yok. Ayrıca hile yapanlar elbetta silenecek. Geçen dönemde hile yapmadığımdan dolayı kazandım. Yapanlar sonunu herkes gördü. O yüzden rahatım.

Destek olan mesaj bıraksın. Bende destek olurum. Saolun.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #63 : 15 Mayıs 2011, 23:45:08 »

Haklısın. Ben, benim kategoride yarışma derken seninde yazdığın gibi teknik anlamda iyi olmayanalrın daha uygun puanlı kategoriler varken oraya katılmasını tavsiye ettim ve istersede tabiki herkes katılabilir. Bunda bir art niyet yok. Ayrıca hile yapanlar elbetta silenecek. Geçen dönemde hile yapmadığımdan dolayı kazandım. Yapanlar sonunu herkes gördü. O yüzden rahatım.

yarışma upuzun..yeni başladık..o yarışmaya daha nice isimler katılacak..bu tip yarışmalarda en iyi olmayanların şansı 0 'dır..en iyiler nefes aldırmaz..o yüzden böyle bir yorumla karşına çıktım..Reklam ajanslarına göz gezdirirsek az biraz ne kadar işinin piri bir ajans olduğunu sende bilirsin..Tecrübeli olman bu yılda senin kazanmanı sağlayacak..En iyi olanlardan biriysen şayet muhatabın kazandığında seni arayacak ajans yetkilileridir..galiba anladın ne demek istediğimi... :)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı xxxdreamatakanxxx

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #64 : 16 Mayıs 2011, 09:28:50 »
bende 438 puan yaptım  bir türlü 450 olmadı ama hedefim 500 olabilceği kanatındeyim vallla ben 3 günde çok çaba sarfetmeden yaptım günde en fazla 2 saat felan ben kpss de 120 soruda 109 net yaptım bunlar ne ya çerez diye yerim boşuna kimse birinciliği düşünmesin racer dan ben 1. koltuğa talibim pcim bozuk mutlaka kazanmam gerek ama arkdaşlar emin olun 450 almak kolay 480 zorlayacak 500 udr düşünebiliriz ben oyunun 1. cisinide hiç görmedim o yüzden millete lütfen iftira atmayın
daha nasıl olsa çok zaman  var...
« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2011, 21:22:33 Gönderen: xxxdreamatakanxxx »

Çevrimdışı kampanyasever

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #65 : 03 Haziran 2011, 16:45:23 »
arkadaşlar, faster kızının özel sahnelerini gören var mı
bazı ekstra sahneler var nasıl açıcaz onları ??

Çevrimdışı liverpooltorres

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #66 : 03 Haziran 2011, 19:30:09 »
arkadaşlar, faster kızının özel sahnelerini gören var mı
bazı ekstra sahneler var nasıl açıcaz onları ??

ah bee :o :o :o :o
YoU wİlL nEvEr WaLk AlOnE

Çevrimdışı duygumengioglu

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #67 : 04 Haziran 2011, 21:35:15 »
tüm yarışmada ilk 100 e giren diyor, biz tüm yarışmada kaçıncı olduğumuzu göremiyoruz?

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #68 : 04 Haziran 2011, 21:51:19 »
bende 438 puan yaptım  bir türlü 450 olmadı ama hedefim 500 olabilceği kanatındeyim vallla ben 3 günde çok çaba sarfetmeden yaptım günde en fazla 2 saat felan ben kpss de 120 soruda 109 net yaptım bunlar ne ya çerez diye yerim boşuna kimse birinciliği düşünmesin racer dan ben 1. koltuğa talibim pcim bozuk mutlaka kazanmam gerek ama arkdaşlar emin olun 450 almak kolay 480 zorlayacak 500 udr düşünebiliriz ben oyunun 1. cisinide hiç görmedim o yüzden millete lütfen iftira atmayın
daha nasıl olsa çok zaman  var...
vay be ne rakipler varmış   :o :P

Çevrimdışı xxxdreamatakanxxx

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #69 : 05 Haziran 2011, 00:38:08 »
480 yaptım hedefim 1.lik 3.grupta kimse yarışmasın evde tadilat var kaçgündür oynayamıyorum şu tadilat bitsin oyun biter;) boşuna zaman kaybedipte 3.grupta oynamayın 2.grupta 1.478 tavsiye benden ;D