Gönderen Konu: Blade Kızları Kaçırıldı! Onları kurtarmaya var mısın?‏  (Okunma sayısı 16517 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tanzerhar

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Blade Kızları Kaçırıldı! Onları kurtarmaya var mısın?‏
« Yanıtla #50 : 15 Mayıs 2011, 21:08:44 »
o oyunda hile var geçen yarışmada adam hile yaparken videosunu bile yüklemişti izledim , soru çıkıyor cevap şıkkı renkli bir şekilde beliriyor adam direk cevap veriyor, anlayacağınız bu oyundan bişeyler kazanmak zor   ;)

Çevrimdışı yasin0000

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #51 : 15 Mayıs 2011, 21:15:08 »
pirekazzi555    450 li puanı yapan benim. Niye birileri bir şeyi yapamayınca hemen çamur atar anlamam. Geçen dönemdede o kadar kişi yazdı çizdi. Sonucu herkes gördü. Bilip bilmeden konuşmayın. Bu oyunda asla hile yapan kazanamaz. Yapanların başına geçen dönem ne geldi herkes biliyor. Yapılmaz demiyorum yaparsın ama boşuna uğraşmış olursun.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Destek olan mesaj bıraksın. Bende destek olurum. Saolun.

Çevrimdışı pirekazi555

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #52 : 15 Mayıs 2011, 22:09:05 »
pirekazzi555    450 li puanı yapan benim. Niye birileri bir şeyi yapamayınca hemen çamur atar anlamam. Geçen dönemdede o kadar kişi yazdı çizdi. Sonucu herkes gördü. Bilip bilmeden konuşmayın. Bu oyunda asla hile yapan kazanamaz. Yapanların başına geçen dönem ne geldi herkes biliyor. Yapılmaz demiyorum yaparsın ama boşuna uğraşmış olursun.

yasin  sen şu sorunun cevabını ver bana; ben sorulara bakmadan hatta şıklara bile bakmadan hızlı bir şekilde soruları cevapladım en fazla 115. soruya geldim.nasıl oluyorda siz okadar kısıtlı zaman diliminde o kadar fazla soruyu cevaplıyabiliyorsunuz.  valla Einstein olsa bunu anlayamazdı herhalde. bende sabah akşam bu oyunu oynuyorum yapabildiğim en fazla puan 320.
zamanı yavaşlatan proğram mı kullanıyorsunuz ya dabenzeri bir yöntem mi bilemiyorum ama hakkınızla o puanı almadığınızı gayet iyi biliyorum. bu konu hakkında asla hız kesme yetkililerine de şikayette bulundum cevap bekliyorum bakalım ne diyecekler.ne hikmetse yarışmanın birinci döneminde ödül kazananlar yine listenin başında yer alıyor.

Çevrimdışı pirekazi555

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #53 : 15 Mayıs 2011, 22:11:58 »
o oyunda hile var geçen yarışmada adam hile yaparken videosunu bile yüklemişti izledim , soru çıkıyor cevap şıkkı renkli bir şekilde beliriyor adam direk cevap veriyor, anlayacağınız bu oyundan bişeyler kazanmak zor   ;)

dostum kesinlikle senin dediğin gibidir. aksi halde o puanı almak imkansız."biz hakkımızla alıyoruz o puanı" şeklinde konuşanlar sadece kendilerini  kandırabilirler.

Çevrimdışı yasin0000

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #54 : 15 Mayıs 2011, 22:26:18 »
pirekazzii555  ;D ;D ;D ;D allah iyiliğini versin güldürdün beni. Yavaşlatma gibi felan şeylerden bahsediyorsun.      Sistemin kendi sayacı var. Senin kadar basitmi düşünüyor ZADACA ajansı.  İstediğin kadar şikayet et. Hatta bir kampanya yap. Beni şikayet edenlere hediye ver   ;D ;D ;D ;D ;D ;D binlerce kişi şikayet etsin. Şikayetle bişey olacağını sanıyorsanız gerçekten küçük düşünüyorsunuz. Yarışma sonunda beni geçen olmazsa kazananların arasında ismimi gördüğünde göreceksin. Şikayet işe yarıyormuymuş, yaramıyormuymuş.   :o :o :o :o :o

Çevrimdışı pirekazi555

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #55 : 15 Mayıs 2011, 22:44:10 »
demekki yaptığınız hile anlaşılmıyor. üstte bir arkadaşın yorumu var onu okuduysan anlarsın.belki saniyeyi yavaşlatmıyorsundur ama doğru cevabı renkli gösteren bir proğram kullanıyorsunuzdur. gözümle görmeden asla inanmam o puanları hakkınızla aldığınıza.oynadığın oyunun videosunu kaydet gönder bana inanayım.ha diyosan seni inandırmak zorundamıyım, tabiki de hayır. eğer gerçekten hakkınla alıyorsan o puanı helal olsun sana.

Çevrimdışı dunyaninnisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #56 : 15 Mayıs 2011, 22:48:21 »
Ya bu millet kendi beceremediği zaman neden sürekli hile derki, yasin mükemmeller kulübünde ilk 2 ay beceremedi sürekli bana hileci dedi, en son olayı çözdü ve notebooku götürdü oradan, bu yarışmada 1.2 saniyede 1 soru cevaplasan yaklaşık 70-80 soru cevaplayabilirsin, toplamda 149 soru var yarışmada 150. soru yok 149da bitiyor bu arada...

Çevrimdışı pirekazi555

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #57 : 15 Mayıs 2011, 22:50:39 »
Ya bu millet kendi beceremediği zaman neden sürekli hile derki, yasin mükemmeller kulübünde ilk 2 ay beceremedi sürekli bana hileci dedi, en son olayı çözdü ve notebooku götürdü oradan, bu yarışmada 1.2 saniyede 1 soru cevaplasan yaklaşık 70-80 soru cevaplayabilirsin, toplamda 149 soru var yarışmada 150. soru yok 149da bitiyor bu arada...

o kadar dediğin gibi kolaysa yapta görelim dünya ninnisi ;D ;D ;D ;D

Çevrimdışı yasin0000

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #58 : 15 Mayıs 2011, 22:51:04 »
o arkadaşın dediği olayı biliyorum. Ama onu yapan kişide hediyeyi kazanamadı geçen dönem. belki başka bir ajans yapsaydı yarışması onun taktiği işe yarardı ama bu ajansa sökmüyor o tarz şeyler. oyunda başarılar sana. ihtiyacın olacak. Benim kategorimde oynamanı tavsiye etmem. Senin iyiliğin için bir tavsiye niteliğinde ama yinede sen bilirsin.  

Çevrimdışı pirekazi555

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #59 : 15 Mayıs 2011, 22:54:04 »
yasin ben zaten senin katogorinde oynamıyorum.ben 450 civarında puan alanlar hile yaptı dedim diye  sen hemen üstüne alındın her nedense. halbuki 3 katogoride de 450 puan civarında alan kullanıcılar var. demekki yarası olan gocunuyor.