Gönderen Konu: Molped Sonuçları  (Okunma sayısı 53874 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
Ynt: Molped Hediye Paketi
« Yanıtla #50 : 17 Nisan 2009, 01:57:26 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bu sitede yeni sayılırım takip edip katılabildiğim kampanyalara katılıyorum ama yeni kampanyalar  bulamıyorum o yüzdende yazamıyorum ben bulduğumdada konu açılmış oluyor şunuda belirtmek isterimki yeni açılan konularda bazı arkadaşlar bu konu daha önceden açılmıştı biraz inceleyin ondan sonra yazın yok işte bu konuyu  buraya değil şu tarafa yazın diye insanı tersler gibi yazılar okuyorum yeni kampanyacıların lütfen şevkini kırmayın ondan sonra benim gibi bişey yazmaya çekinir insan acaba ne tepki gelicek diye kullanıcı ismim engin diye kazanan kişinin erkek olmasımı gerekiyor.burada bir çok erkek isimli nick var bu kişilerin hepsi erkekmi.lütfen kelimelerinizi seçerken dikkat edin yok erkekmişte ped kazanmış.kazandığımı paylaşmak istedim çünkü çıkmıyor diye yarışmaya katılmayan arkadaşlar varmış bana 3.ncü denememde çıktı onlarıda katılmaları için teşvik etmek amacıyla mesaj yazdım.demekki bunu paylaşmak için mesaj yazmakta hataymış.

Öncelikle aramıza hoşgeldin  ;)
Adının ne olduğu önemli değil.. Zaten biz espri yapıyorduk..Senin de bunu anlayacağını ummasam buraya yazmazdım..  Ayrıca tebrik ettim ve daha çok kazanmanı diledim, bahsettiğin gibi mesaj yazmaya çekinmemen için..  ;)
 Herkes her kampanyaya katılır burda. Sen kullanmasan ablan kullanır, ablan kullanmasa abinin işine yarar, o da yoksa komşuya verirsin anladın mı? Pedmiş, ya da erkek ürünüymüş önemli değil ki.. Önemli olan katılmak ve kazanmak, ve bunu burada paylaşmak..  ;) Bu da tamamen sana kalmış tabi ..
 Sen de okuyup gizli gizli katılmak yerine konuyu açanlara teşekkür edersen daha insancıl ve sıcak bir forumu paylaşmış oluruz.. Bu da tamamen benim fikrim.. Ayrıca bu konu açılmıştı, şuraya yazın gibi uyarmalar tabi ki olacak, burası bir forum ve kuralları var. Herkes herşeyi heryere yazarsa burası ne kadar karışır düşünsene. Bizler araştırıp ilgili yerlere yazyorsak herkes böyle yapmalı. Unutma ki bilinçsizce açılan konuları devamlı kontrol eden, temizleyen, ilgili bölümlere taşıyan  modlar var. Hiçbirimiz onları  gereksiz yere uğraştırmak istemeyiz değil mi? Kendimizi onların yerine koyalım .. ;)
Yeni kampanyalar bulamaman da çok normal.. Çünkü bu işi de çok iyi takip eden arkadaşlar var burada.. Yani zaten herkes konu açamıyor, kalmıyor çünkü.. Sende farketmişsin ..
Konuyu başlatan kişi olarak sadece takıldığımızı söylemek için kısa  ( ! ) bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim. Seni kırmak istemedim.. Bunu da belirteyim  :-\ :) ;)
Sadece bu mesajını okudum, şimdi geri kalanını da okuyup gerekirse yazacağım..  :D
HeDoNisT !!

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #51 : 17 Nisan 2009, 02:12:17 »
arkadaşlar bu teşekkür konusuna çok takıyorsunuz.akşama kadar belli sürelerde takip ettiğim bu sitede her yeni açılan konuya her duyurudan sonra hangi birine teşekkür mesajı yazalım.zaten açılan her yeni konuda açan arkadaşlara uğraşlarından ve desteklerinden dolayı kutluyoruz.çoğul konuşuyorum çünkü benim gibi düşünen başka arkadaşlarda vardır.hepimizin amacı ortak daha çok hediye kazanmak.önemli olan kazandığımız hediyeleri söyleyerek arkadaşları teşvik etmek ve sitedeki üye sayısını arttırmak.kimse bu siteye çok nazik davranıyorlar diye üye olmuyor en çok kazandıran bu site diyerek üye oluyor.biz kampanya ya destek vererek konu açan arkadaşların her birine mesaj yazamasakta yürekten teşekkür ediyoruz.kimseyi mesaj yazıyor yada yazmıyor diye eleştirmeyin herkes bencil değildir kimsenin içinden geçen duygularını bilemezsiniz.

Teşekkür etmek zaten insanın içinden gelir engin61.  Ben açtığım konular teşekkür edildiğinde mutlu oluyorum.Çünkü biliyorum ki okuyup kapatıp hemen katılmamışlar. Nezaketen bir teşekkür etmişler..  Bahsi geçen emeğe saygı budur. Ama dediğim gibi bu da bir nezaket kuralı ve tercih meselesidir. Evet ben eleştiririm teşekkür etmeyenleri, Bundan sonra buraya yazmasam da ben de gönlümden gele gele eleştiririm.. Bu da benim tercihim..  ;)
HeDoNisT !!

Çevrimdışı nyks

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #52 : 17 Nisan 2009, 02:36:21 »
   engin61 öncelikle tebrik ederim...
   Katıldığın kampanyadan sonra teşekkür mesajı yazmak gibi bir zorunluluğun yok bu konuda kimsede seni yargılayamaz.Ayrıca zaten teşekkür mesajları çoğu zaman sayfaları dolduruyor ve kampanyayla ilgili asıl bilgilerin bulunması zorlaşıyor.İlerleyen günlerde teşekkür butonu konulduğunda bu da çözülecektir.
   Nickinin de ne olduğu önemli değil.Dediğin gibi erkek ismini nick olarak kullanan bayanlarda var.Belki tam tersi de vardır bilemiyorum :D Zaten kampanyalarda erkekler ya da kadınlar katılamaz diye bir kural yok.Bu konudaki yorumları dikkate alma bence.
   Konu açtığında tersleme konusuna gelince.Evet bazı kişilere sert yorumlar yapılmış olabilir.Ama bunlar genelde sırf kampanyasına destek için gelip konu açan kişilerdir.Rahatsız edici bir durum olduğu için böyle yorumlar yapılmış olabilir.
   Kampanya konularındaysa önce arama yapılırsa konu tekrarı yapılmamış olur.Bu konuda tüm üyelerin dikkatli davranmasını istiyoruz.
   Kampanya bulamasanız bile,açılmış konulardaki yarışmalarda ipucu vs.gibi yardımlarda bulunabilirsiniz.Popüler söz;Bilgi paylaştıkça çoğalır ;)

Çevrimdışı pink

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
    • Blogum...
« Yanıtla #53 : 20 Nisan 2009, 15:21:57 »
13 NİSAN HAFTASI KAZANANLAR

Birsen Sevil
Betül Çavuş 

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #54 : 28 Nisan 2009, 08:12:03 »

20 NİSAN HAFTASI KAZANANLAR

* Sümeyya Ballı

* Aylin Tunalı

Molped Ailesiyle beraberliğinizi sürdürmeniz dilegiyle...

beyondparadise kazanmıs :) tebrikler

balpötüşü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #55 : 28 Nisan 2009, 10:45:17 »
tebrikler beyond ;)

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #56 : 28 Nisan 2009, 10:54:51 »
sonunda forumdan biri kazandı, tebrikler :)

Çevrimdışı _Hatice_

• Usta Kampanyacı
  • Hatice Çemek
« Yanıtla #57 : 28 Nisan 2009, 10:58:36 »
tebrikler  :)

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
« Yanıtla #58 : 28 Nisan 2009, 11:07:06 »
tebrikler, ne gönderiyolar onu da yazarsın gelincede değiyomu uğraştığımıza onu da anlarız..

Çevrimdışı pink

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
    • Blogum...
« Yanıtla #59 : 28 Nisan 2009, 11:12:36 »
Tebrik ederim.