Gönderen Konu: Molped Sonuçları  (Okunma sayısı 53905 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ynt: Molped Hediye Paketi
« Yanıtla #40 : 16 Nisan 2009, 14:02:31 »
herkesin kendi tercihi isteyen teşekkür eder isteyen etmez.. kimsenin kimseyi eleştirmeye hakkı yok biraz duyarlı davranalaım lütfen

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
« Yanıtla #41 : 16 Nisan 2009, 14:06:32 »
duyarlı olaraktan emeğe saygı istiyorum.. ;D ;D

balpötüşü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #42 : 16 Nisan 2009, 14:14:49 »
arkadaşlar engin haklı bazen tekrar açılan konularda tersler gibi yazanlar oluyor...
ha ama teşekkür ederim demesi zor bişey değil onu yapsa memnun olur konuyu açan kişi.ben açıkcası beklemem teşekkür edilsin amacım katılımı sağlamak benim :D
neyse bol şans arkadaşa ve bizede kazanmak nasip olur inşallah diyelim :D :D :D

Çevrimdışı polyanna

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #43 : 16 Nisan 2009, 14:18:03 »
Teşekkür butonu olsa keşke. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #44 : 16 Nisan 2009, 14:18:06 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
duyarlı olaraktan emeğe saygı istiyorum.. ;D ;D
ben de çok şey istiyorum ama istemekle olmuyor.. doğanın kuralı ;)

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #45 : 16 Nisan 2009, 14:22:03 »
:) emeği geçen bu yazıları yazan herkese konuları açan herkese toptan teşekkürler kazanıyorsak ki konu açanların emeği ile kazanıyoruz bi teşekkürü çok görmemek gerek
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı engin61

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #46 : 16 Nisan 2009, 14:36:41 »
kazandım mesajını gönderdiğime pişman oldum ya nedir bu 6000 üyenin hepsi teşekkür mesajı gönderse sayfalar yetmez.allahtan yanlış yere konu açmadım yanlış bişey yazmadım bide öyle olsa artık ne laflar duyardım ben duyarsız biri olsaydım kazandığımıda söylemezdim arkadaşlarıda teşvik etmezdim.ama mesaj yazdığıma bin pişman oldum vallahi nedir bu yaa.bu kadar üye hediye kazandığı zaman ve bunu paylaştığı zaman kim olduğunu ne kadar mesaj yazdığını nicinin ne olduğunu kim olduğunu neden sorguluyorsunuz.(sorgulayan arkadaşlara söylüyorum)tabiki herkesin emeğine saygı duyuyoruz.kimi konu açacak kimi kazanacak kimi paylaşacak bu işler böyle yürüyecek kişi konu açarak paylaşım yaptıysa bende kazandığımı paylaşarak teşvik ediyorum bende kazanan arkadaşların kazandıklarını okudukça teşvik oluyorum o zaman hepimiz emek veriyoruz.neyin tartışmasını yapıyorsunuz.

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
« Yanıtla #47 : 16 Nisan 2009, 14:47:29 »
her konuya 6000 tane teşekkür istiyoruz.. ;D ;D

Çevrimdışı etlisarma

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #48 : 16 Nisan 2009, 14:52:53 »
engin bir konuda haklı ben daha yeni olduğumda ,çok evvelden üye olan ve sitede herkesin sevdiği biri benim bütün msj larıma ters cvplar yazıyordu... hatta bir ara her yerde benim msj larımı arayıp yorumlarıma,açtığım konulara ve teşekkürlerime  ters ters seyler yazıyodu bir de tüm cümlelerinin sonuna be canım diye ekliyordu... benimde bu duruma çok canım sıkılmıştı ama alone boy sağolsun , yaşı küçük ama inanılmaz yardımlar,yorumlar paylaştı.....seni seviyoruz alone boy....
« Son Düzenleme: 16 Nisan 2009, 14:55:06 Gönderen: etlisarma »

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #49 : 16 Nisan 2009, 17:15:12 »
engin bizi anlayamadı sanırım ama olsun sorun deil neronunda soyledigi gibi isteyen istedigi gibi davranmakta serbest sende iyi gunlerde kullan hediyeni engin