bu sitede yeni sayılırım takip edip katılabildiğim kampanyalara katılıyorum ama yeni kampanyalar bulamıyorum o yüzdende yazamıyorum ben bulduğumdada konu açılmış oluyor şunuda belirtmek isterimki yeni açılan konularda bazı arkadaşlar bu konu daha önceden açılmıştı biraz inceleyin ondan sonra yazın yok işte bu konuyu buraya değil şu tarafa yazın diye insanı tersler gibi yazılar okuyorum yeni kampanyacıların lütfen şevkini kırmayın ondan sonra benim gibi bişey yazmaya çekinir insan acaba ne tepki gelicek diye kullanıcı ismim engin diye kazanan kişinin erkek olmasımı gerekiyor.burada bir çok erkek isimli nick var bu kişilerin hepsi erkekmi.lütfen kelimelerinizi seçerken dikkat edin yok erkekmişte ped kazanmış.kazandığımı paylaşmak istedim çünkü çıkmıyor diye yarışmaya katılmayan arkadaşlar varmış bana 3.ncü denememde çıktı onlarıda katılmaları için teşvik etmek amacıyla mesaj yazdım.demekki bunu paylaşmak için mesaj yazmakta hataymış.
Öncelikle aramıza hoşgeldin

Adının ne olduğu önemli değil.. Zaten biz espri yapıyorduk..Senin de bunu anlayacağını ummasam buraya yazmazdım.. Ayrıca tebrik ettim ve daha çok kazanmanı diledim, bahsettiğin gibi mesaj yazmaya çekinmemen için..
Herkes her kampanyaya katılır burda. Sen kullanmasan ablan kullanır, ablan kullanmasa abinin işine yarar, o da yoksa komşuya verirsin anladın mı? Pedmiş, ya da erkek ürünüymüş önemli değil ki.. Önemli olan katılmak ve kazanmak, ve bunu burada paylaşmak..

Bu da tamamen sana kalmış tabi ..
Sen de okuyup gizli gizli katılmak yerine konuyu açanlara teşekkür edersen daha insancıl ve sıcak bir forumu paylaşmış oluruz.. Bu da tamamen benim fikrim.. Ayrıca bu konu açılmıştı, şuraya yazın gibi uyarmalar tabi ki olacak, burası bir forum ve kuralları var. Herkes herşeyi heryere yazarsa burası ne kadar karışır düşünsene. Bizler araştırıp ilgili yerlere yazyorsak herkes böyle yapmalı. Unutma ki bilinçsizce açılan konuları devamlı kontrol eden, temizleyen, ilgili bölümlere taşıyan modlar var. Hiçbirimiz onları gereksiz yere uğraştırmak istemeyiz değil mi? Kendimizi onların yerine koyalım ..

Yeni kampanyalar bulamaman da çok normal.. Çünkü bu işi de çok iyi takip eden arkadaşlar var burada.. Yani zaten herkes konu açamıyor, kalmıyor çünkü.. Sende farketmişsin ..
Konuyu başlatan kişi olarak sadece takıldığımızı söylemek için kısa ( ! ) bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim. Seni kırmak istemedim.. Bunu da belirteyim

Sadece bu mesajını okudum, şimdi geri kalanını da okuyup gerekirse yazacağım..