0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintüpü getirdi bıraktı ve gitti.. bu kadar mı dedim evet dedi tüpü alıcaz depozito parası bilmem ne hiçbişey demedi .. bende tamam sağol dedim heheeehayırlı olsun Selda yalnız merkez sonradan bilgilendirme amaçlı bayileri arıyor..tekrar gelirse neden geldiniz diye sorma bil ki tüp boşalınca alacağım demeye gelmiştir... Çok üzgünüm istemeden tüpü aldım ve gittimmm tüpüde alıp tatile çıkıyoruz araki bulasın ahahhahah
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintüpü getirdi bıraktı ve gitti.. bu kadar mı dedim evet dedi tüpü alıcaz depozito parası bilmem ne hiçbişey demedi .. bende tamam sağol dedim heheeehayırlı olsun Selda yalnız merkez sonradan bilgilendirme amaçlı bayileri arıyor..tekrar gelirse neden geldiniz diye sorma bil ki tüp boşalınca alacağım demeye gelmiştir...
tüpü getirdi bıraktı ve gitti.. bu kadar mı dedim evet dedi tüpü alıcaz depozito parası bilmem ne hiçbişey demedi .. bende tamam sağol dedim heheee
o zamn ablamı işletmemişler kazanmış ben beceremiyorum kazanmayı ya ablacığıma bravo yani Oda işlettiler mi acaba diodu ..