0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaynı kişilere farklı iplerden denenince de kara listeye alınıyor. kazanamayan arkadaşlar yeni face hesabı açsınlar, bana bilgilerini versinler deneyeyim.[/quotemerhaba ben msj atamıyorum benim içinde deneyebilir misiniz bebeğim varda yapamıyorum bide vınn dan bağlandığım için olmuyor yupi size msj atıyor benim için ben yeni olduğum için özelden atamıyorum ]tmm cnm arkadaş yapıcak senin için inşallah sanada çıkar çok tşkler anvil
aynı kişilere farklı iplerden denenince de kara listeye alınıyor. kazanamayan arkadaşlar yeni face hesabı açsınlar, bana bilgilerini versinler deneyeyim.[/quotemerhaba ben msj atamıyorum benim içinde deneyebilir misiniz bebeğim varda yapamıyorum bide vınn dan bağlandığım için olmuyor yupi size msj atıyor benim için ben yeni olduğum için özelden atamıyorum ]
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3 tane katıldım 3 tane kazandım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3 tane katıldım 3 tane kazandım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3 tane katıldım 3 tane kazandım
3 tane katıldım 3 tane kazandım
22 mayıs kazananlarından aranan oldumu?