0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
persil mi hediyeymiş hım çok iyi bırakacaktım bugün katılmayı o zaman deterjan için son günü kadar devam edelim
taktik nedir saat gelince girişmi yapcaz yoksa bilgileri doldurup saat gelince mi paylaşcaz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpersil mi hediyeymiş hım çok iyi bırakacaktım bugün katılmayı o zaman deterjan için son günü kadar devam edelim ama sehrlerde degişio olablr inş degişmiodurrr Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintaktik nedir saat gelince girişmi yapcaz yoksa bilgileri doldurup saat gelince mi paylaşcaz yok sayfa hep acık dursunnn baska da bişe acık durmasınn yavaslamasın pc
kazananları tebrık ederım yalnız bu tupu rant ısıne donusturmeye kararlı arkadaslar varsaa cok ayıp bırakında tupe ıhtıyacı olan ınsanlar kazansın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSabah daha kargalar kahvaltılarını yapmadan bizim tüpler geldi.Tüplerin hediyesi varmış,persil deterjan ,,, birer tanede ondan verdiler.Hediyenin hediyesi olur mu ? Oluyormuş.. İyi iyi memleket iyiye gidiyor elhamdürüllah..Kastamonu ben..sorsaydın persilin hediyesi yokmuymuş :Ç
Sabah daha kargalar kahvaltılarını yapmadan bizim tüpler geldi.Tüplerin hediyesi varmış,persil deterjan ,,, birer tanede ondan verdiler.Hediyenin hediyesi olur mu ? Oluyormuş.. İyi iyi memleket iyiye gidiyor elhamdürüllah..Kastamonu ben..
persil mi hediyeymiş hım çok iyi bırakacaktım bugün katılmayı o zaman deterjan için son güne kadar devam edelim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpersil mi hediyeymiş hım çok iyi bırakacaktım bugün katılmayı o zaman deterjan için son günü kadar devam edelim ama sehrlerde degişio olablr inş degişmiodurrr Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintaktik nedir saat gelince girişmi yapcaz yoksa bilgileri doldurup saat gelince mi paylaşcaz yok sayfa hep acık dursunnn baska da bişe acık durmasınn yavaslamasın pctam saatinde snde katılmı diyoruz ozaman mı katılımış oluyoruz bilgilri doldurma vakti önemlimi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSabah daha kargalar kahvaltılarını yapmadan bizim tüpler geldi.Tüplerin hediyesi varmış,persil deterjan ,,, birer tanede ondan verdiler.Hediyenin hediyesi olur mu ? Oluyormuş.. İyi iyi memleket iyiye gidiyor elhamdürüllah..Kastamonu ben..sorsaydın persilin hediyesi yokmuymuş :ÇMatruşka bebeği mi olm bu.. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpersil mi hediyeymiş hım çok iyi bırakacaktım bugün katılmayı o zaman deterjan için son güne kadar devam edelim Persil dediğim de küçük persil ..pers yani..tam persil değil..per de olabilir..