0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin%100 eminmki adım kara listede dün 2 kere kardeşim adına 3 kere kendi adıma katıldım, kardeşime çıktı bana çıkmadıarkadaşlar aynı ip ten sadece 1 kişi kazanabiliyorkişi farklı olsa da aynı gün içinde aynı ipten sadece 1 tüp kazanılıyorbende 2 farklı kişiye yaptım ikisindende emindim ama sadece birine çıktı.5 katılımın 5inde de modeme res attım ve ccleaner'la temizledimİstediğin kadar modeme reset at temizlik yap yine de bir kişi günde bir tane kazanabiliyor.Ne yani modeme reset atınca ıp değişiyormu zannediyorsunuz?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin%100 eminmki adım kara listede dün 2 kere kardeşim adına 3 kere kendi adıma katıldım, kardeşime çıktı bana çıkmadıarkadaşlar aynı ip ten sadece 1 kişi kazanabiliyorkişi farklı olsa da aynı gün içinde aynı ipten sadece 1 tüp kazanılıyorbende 2 farklı kişiye yaptım ikisindende emindim ama sadece birine çıktı.5 katılımın 5inde de modeme res attım ve ccleaner'la temizledim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin%100 eminmki adım kara listede dün 2 kere kardeşim adına 3 kere kendi adıma katıldım, kardeşime çıktı bana çıkmadıarkadaşlar aynı ip ten sadece 1 kişi kazanabiliyorkişi farklı olsa da aynı gün içinde aynı ipten sadece 1 tüp kazanılıyorbende 2 farklı kişiye yaptım ikisindende emindim ama sadece birine çıktı.
%100 eminmki adım kara listede dün 2 kere kardeşim adına 3 kere kendi adıma katıldım, kardeşime çıktı bana çıkmadı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin%100 eminmki adım kara listede dün 2 kere kardeşim adına 3 kere kendi adıma katıldım, kardeşime çıktı bana çıkmadıarkadaşlar aynı ip ten sadece 1 kişi kazanabiliyorkişi farklı olsa da aynı gün içinde aynı ipten sadece 1 tüp kazanılıyorbende 2 farklı kişiye yaptım ikisindende emindim ama sadece birine çıktı.5 katılımın 5inde de modeme res attım ve ccleaner'la temizledimİstediğin kadar modeme reset at temizlik yap yine de bir kişi günde bir tane kazanabiliyor.Ne yani modeme reset atınca ıp değişiyormu zannediyorsunuz?arkadaşım 3 tane kazandı aynı bilgisayardan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin%100 eminmki adım kara listede dün 2 kere kardeşim adına 3 kere kendi adıma katıldım, kardeşime çıktı bana çıkmadıarkadaşlar aynı ip ten sadece 1 kişi kazanabiliyorkişi farklı olsa da aynı gün içinde aynı ipten sadece 1 tüp kazanılıyorbende 2 farklı kişiye yaptım ikisindende emindim ama sadece birine çıktı.5 katılımın 5inde de modeme res attım ve ccleaner'la temizledimİstediğin kadar modeme reset at temizlik yap yine de bir kişi günde bir tane kazanabiliyor.Ne yani modeme reset atınca ıp değişiyormu zannediyorsunuz?arkadaşım 3 tane kazandı aynı bilgisayardanŞu anda onu engellemişler gibi görünüyor.
Yani aynı bilgisayardan aynı gün modemin fişini çekerek ve çerez temizleyerek 3 defa kazandı mı?
başladıgından beri hergün katılıyorum neye göre belirleniyor anlamış degilim