Gönderen Konu: Lassa Phenoma Challenge  (Okunma sayısı 10852 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aalgidaa

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Lassa Phenoma Challenge
« Yanıtla #10 : 06 Mayıs 2011, 08:32:27 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
faceboook üzerinden bağlanmıyor hata veriyor sizde nedir durum?
bende durum aynı bağlanamadım

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #11 : 06 Mayıs 2011, 11:26:30 »
farklı browserlarla deneyin arkadaşlar, google chrome, mozilla firefox. bendeki en son internet explorer hata verdi. sonra mozilla ile denedim, düzgün çalışıyor. bende de bugün soru otomatik gelmedi. f5 yapınca çıktı.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı focaserkan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Aza tamah etmeyen çoğu bulamaz
« Yanıtla #12 : 06 Mayıs 2011, 12:53:59 »
MOZİLLA SORUNSUZ ÇALIŞIYO BAKALIM NE KADAR DAYANABİLCEZ BU YARIŞMAYA SUAN 1. SIRADAYIM KAZANANLAR İNŞ. BİZİM FORMDAN ÇIKAR HERKEZE BOL ŞANS ;)

Çevrimdışı Kampany13

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #13 : 09 Mayıs 2011, 18:32:12 »
Maalesef ilk girenin kazanma ihtimalinin %99 olduğu yarışma.Sorular google dan bulunduğundan herkes doğru cevabı veriyor ve ilk girenlerle aranızda oluşan fark bir türlü kapanmıyor.Yetkililer bonus soru diye yarışmaya bağlamak için bir bahane bulmuşlar.Önümdeki kişi bonus soruyu bildiği anda game over.Madem bonus soru var 5-6 tane sorunda farkı kapatabilelim.Emeğimize yazık.

Çevrimdışı universitemania

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #14 : 09 Mayıs 2011, 22:18:23 »
Maalesef ilk girenin kazanma ihtimalinin %99 olduğu yarışma.Sorular google dan bulunduğundan herkes doğru cevabı veriyor ve ilk girenlerle aranızda oluşan fark bir türlü kapanmıyor.Yetkililer bonus soru diye yarışmaya bağlamak için bir bahane bulmuşlar.Önümdeki kişi bonus soruyu bildiği anda game over.Madem bonus soru var 5-6 tane sorunda farkı kapatabilelim.Emeğimize yazık.
Katılım Koşullarından;
Toplamda 63 sorunun 53 tanesi 10 puan değerinde, 10 tanesi ise Phenoma Bonus sorusu olarak 100 puan değerindedir. Buna göre bir yarışmacı max. 63 doğru ile 1530 puan kazanabilir (derecelerde cevaplama süresi de dikkate alınacaktır).

Arkadaşım 10 tane soracaklar bonus sorulardan.Tabiki ilk başlayanlar çok avantajlı yani sorular  o kadar zor gelmiyor google'dan rahat bulunabiliyor.Ama lassa önceden keşke bir duyursaydı hazır olun felan diye.Kampanya güzel ama ben beğendim  arkadaş daveti yok oylama yok -oh be dedirtiyor yani .Tek eksik yanı keşke bir haber verselerdi...

Çevrimdışı Kampany13

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #15 : 09 Mayıs 2011, 22:29:13 »
Bende 10 tane bonus soru olduğunu biliyorum ama beni bağlayan çeyrek finale kadar kaç bonus sorusu olduğu.Benim grubun birincisiyle aramdaki farkın kapanması için  en az 5 tane sormaları lazım ama belliki bonusların çoğunu çeyrek final-yarı final ve finale saklıyolar.Çeyrek finale 15 soru kaldı 18 soru şimdiye kadar geri kaldı.İnşallah katılan herkes grubunda 1. olur.

Evet tanıtımı eksik yapmışlar.Bende kampanyayı beğendim ama çoğu kişinin baştan haberi olmamış.

Çevrimdışı universitemania

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #16 : 09 Mayıs 2011, 22:39:17 »
İşte çeyrek finale kadar 10 tane bonus soru sorulacak. 21 günde toplam 63 soru soracaklar ya bunlardan 10 u 100 puanlık 53 ü 10 puanlık olacak sonra çeyrek finale geçilecek yani ben öyle anladım.Çeyrek finale 14 gün yani daha 42 soru var.

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 10 Mayıs 2011, 14:12:24 »
Bu gece 100 puanlık soruyla ilgili sayfalarında açıklama yapmaları bekleniyor. Bekliyoruz efendim.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #18 : 11 Mayıs 2011, 00:23:57 »
Ben kia sportage da ikinciydim ama bırakıyorum oyunu. daha devamlı takip edemeyeceğim. ama full çeken birinci arkadaş dün tökezledi, bugün de tökezledi ki ilk üçten düştü. sanırım bu yarışmada görünen ilk üç kazanamaz. ileride çok dökülmeler olur daha 7 günlük süre bitti ve 14 gün daha var. her 50 arabanın birincisi çeyrek finale çıkacak. zamandan ziyade puana odaklanın. neticede puanınız eşit olursa zamana bakılıyor ikinci kriter olarak. herkese bol şans
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 11 Mayıs 2011, 15:10:09 »
Ben kia sportage da ikinciydim ama bırakıyorum oyunu. daha devamlı takip edemeyeceğim. ama full çeken birinci arkadaş dün tökezledi, bugün de tökezledi ki ilk üçten düştü. sanırım bu yarışmada görünen ilk üç kazanamaz. ileride çok dökülmeler olur daha 7 günlük süre bitti ve 14 gün daha var. her 50 arabanın birincisi çeyrek finale çıkacak. zamandan ziyade puana odaklanın. neticede puanınız eşit olursa zamana bakılıyor ikinci kriter olarak. herkese bol şans

ben minicooper conutryman de 3.sıradaydım liderle aramda 2 soru fark vardı.ilk günün 3 soeusunuda kaçırmıştım üstelik.ve 2 gündürde nete giremedim net yoktu bıraktım bende.kısmet değilmiş.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM