Gönderen Konu: Lassa Phenoma Challenge  (Okunma sayısı 10883 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Ynt: Lassa Phenoma Challenge
« Yanıtla #30 : 25 Mayıs 2011, 15:49:37 »
9 doğru ilemi elendin yazık olmuş. hem niye kendin yaptınki bunca etap boyunca zaten sorular internetten bulunuyordu. çok zor sorular vardı çünkü.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı dunyaninnisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 25 Mayıs 2011, 15:54:53 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
9 doğru ilemi elendin yazık olmuş. hem niye kendin yaptınki bunca etap boyunca zaten sorular internetten bulunuyordu. çok zor sorular vardı çünkü.
ben 7 doğru ile elendim, önder 9 doğru ile yarı finalde, ya mantık soruları sordular bende çözerim dedim de ;D ben mantık kalmamış bende anca 7 tane doğru çıktı kısmet değilmiş ama baya üzüldüm ne hayallerim vardı ;D

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 25 Mayıs 2011, 16:18:03 »
anlıyorum seni :D bak ben araba sever birisi değilim.hiç araba tutkum olmadı bu yaşıma kadar heves etmedim. ama bir transformers çizgi filmindeki camaro ve bir efsane olan mustang atlarını simgeleyen mustang bunları çok severdim ama hiç olsun diye heves etmedim çünkü gerçekleştirebileceğim bir hayal değildi. ama minicooper ı gerçekten son istiyordum 5 yıldır bu arabaya hastayım. eski tip 1990 model mini leri hiç sevmezdim ama son 5 senedeki modelleri süper ve modifiye yapmaya en uygun araba minicooper. ben yarışmaya 1 gün geç başladığım halde 3 soru kaçırmıştım yani 30 puan geriden takip ediyordum yarışmayı.buna rağmen 3 günde sadece 1 soru 10 puan farkla ikinciydim. sonra internetim gitti 2 gün giremedim bıraktım çok üzüldüm. yani bazı şeyler kısmet.seninkide bu olmuş heyecanın acele tavırların seni yanlış yapmaya itmiş :)
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı barricade

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 25 Mayıs 2011, 16:19:32 »
valla bizde 5 doğru ile ielendik hayırlısı diyelim bende kendim çözecem diye bayağı bi uğraştım ama kısmet değilmiş yarı finale çıkan arkadaşlara  başarılar dilerim.

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 25 Mayıs 2011, 21:19:11 »
Bu yarışmanın mantığı nedir anlamadım. Bilgi falan ölçmüyor, yetenek ölçmüyor, kaliteyi ölçmüyor. Şu çeyrek final sorularının bile neredeyse hepsi internette var.  Soru soran adamların biraz kafası çalışsa , internette olan sorulardan ufak bir parametreyi değiştirip öyle bir tongaya düşürürlerdi ki ama işte soruları hazırlayanlar da iş yok.

Çevrimdışı dunyaninnisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 25 Mayıs 2011, 21:40:24 »
Bu yarışmanın mantığı nedir anlamadım. Bilgi falan ölçmüyor, yetenek ölçmüyor, kaliteyi ölçmüyor. Şu çeyrek final sorularının bile neredeyse hepsi internette var.  Soru soran adamların biraz kafası çalışsa , internette olan sorulardan ufak bir parametreyi değiştirip öyle bir tongaya düşürürlerdi ki ama işte soruları hazırlayanlar da iş yok.
aynen öyle, çeyrek final sorularının 9unun cevabı nette var, sadece 1inin yok, yarışma google da hızlı arama yapabilene verecek arabayı :) biz alamadık inş bu kişi önder olur, önder yarışmaya kaliteli bi pc ile devam et şuan kullandığını bilmiyorum ama yarı final ve finalede kaliteli laptop kullan hızlı olursun :)

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 25 Mayıs 2011, 22:16:32 »
aynen öyle, çeyrek final sorularının 9unun cevabı nette var, sadece 1inin yok, yarışma google da hızlı arama yapabilene verecek arabayı :) biz alamadık inş bu kişi önder olur, önder yarışmaya kaliteli bi pc ile devam et şuan kullandığını bilmiyorum ama yarı final ve finalede kaliteli laptop kullan hızlı olursun :)

Şu kampanyada çok istediğim birşey vardı. O da araba falan değil. Soruları hazırlayan ben olmak isterdim. İşte o zaman gerçekten hakeden kazanırdı. Belki de sen kazanırdın dünyaninnisi.  Yazık değil mi şimdi. Sen yapmaya çalışmışsın, millet büyük ihtimalle google'dan postaladı cevapları.  Google'da 9'unun cevabının olması, 9 tane cevaplayanların çoğunlukta olmasını manidar kılmıyor mu sence?
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2011, 22:18:26 Gönderen: audacious »

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 25 Mayıs 2011, 23:00:37 »
süre uzun katılım çok şans zor herkese bol şanslar

aynen öyle :)

Çevrimdışı gloom4u

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #38 : 27 Mayıs 2011, 14:28:55 »
@mümin  valla çok zordu sorular. eldiven sorusundan tongaya düştüm bende çift olarak düşünmemiştim :)

o ana ne yaptığını bilmiyor insan. şimdi aradılar webcam yolluyorlar. deneme çekimi yapılacakmış çarşamba.  eğer kamera ile iletişim kurulamazsa yedeklere geçilecek.

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
« Yanıtla #39 : 04 Haziran 2011, 09:48:32 »
Sevgili Phenoma Challenge takipçileri,

2 Mayıs'ta başlayan Phenoma Challenge heyecanında son viraja 10 adet yarı finalistimizle geldik.

Phenoma Challenge'da zorlu etapları geride bırakan 10 adet yarı finalistimiz, 4 Haziran Cumartesi saat 13:30'da finale kalan 2 yarışmacıdan biri olmak için ter dökecek.

Tabii bu sefer işleri daha zor olacak: Yarı final ve final müsabakaları phenoma.com.tr adresinden canlı yayında gerçekleşecek!

Sizleri de yarı final mücadelesinin canlı yayınında aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Phenoma Challenge İletişim Ekibi