-
Gönderen:
aalgidaa
06 May, 2011 08:32
-
faceboook üzerinden bağlanmıyor hata veriyor sizde nedir durum?
bende durum aynı bağlanamadım
-
Gönderen:
sakaryazede
06 May, 2011 11:26
-
farklı browserlarla deneyin arkadaşlar, google chrome, mozilla firefox. bendeki en son internet explorer hata verdi. sonra mozilla ile denedim, düzgün çalışıyor. bende de bugün soru otomatik gelmedi. f5 yapınca çıktı.
-
Gönderen:
focaserkan
06 May, 2011 12:53
-
MOZİLLA SORUNSUZ ÇALIŞIYO BAKALIM NE KADAR DAYANABİLCEZ BU YARIŞMAYA SUAN 1. SIRADAYIM KAZANANLAR İNŞ. BİZİM FORMDAN ÇIKAR HERKEZE BOL ŞANS
-
Gönderen:
Kampany13
09 May, 2011 18:32
-
Maalesef ilk girenin kazanma ihtimalinin %99 olduğu yarışma.Sorular google dan bulunduğundan herkes doğru cevabı veriyor ve ilk girenlerle aranızda oluşan fark bir türlü kapanmıyor.Yetkililer bonus soru diye yarışmaya bağlamak için bir bahane bulmuşlar.Önümdeki kişi bonus soruyu bildiği anda game over.Madem bonus soru var 5-6 tane sorunda farkı kapatabilelim.Emeğimize yazık.
-
Gönderen:
universitemania
09 May, 2011 22:18
-
Maalesef ilk girenin kazanma ihtimalinin %99 olduğu yarışma.Sorular google dan bulunduğundan herkes doğru cevabı veriyor ve ilk girenlerle aranızda oluşan fark bir türlü kapanmıyor.Yetkililer bonus soru diye yarışmaya bağlamak için bir bahane bulmuşlar.Önümdeki kişi bonus soruyu bildiği anda game over.Madem bonus soru var 5-6 tane sorunda farkı kapatabilelim.Emeğimize yazık.
Katılım Koşullarından;
Toplamda 63 sorunun 53 tanesi 10 puan değerinde,
10 tanesi ise Phenoma Bonus sorusu olarak 100 puan değerindedir. Buna göre bir yarışmacı max. 63 doğru ile 1530 puan kazanabilir (derecelerde cevaplama süresi de dikkate alınacaktır).
Arkadaşım 10 tane soracaklar bonus sorulardan.Tabiki ilk başlayanlar çok avantajlı yani sorular o kadar zor gelmiyor google'dan rahat bulunabiliyor.Ama lassa önceden keşke bir duyursaydı hazır olun felan diye.Kampanya güzel ama ben beğendim arkadaş daveti yok oylama yok -oh be dedirtiyor yani .Tek eksik yanı keşke bir haber verselerdi...
-
Gönderen:
Kampany13
09 May, 2011 22:29
-
Bende 10 tane bonus soru olduğunu biliyorum ama beni bağlayan çeyrek finale kadar kaç bonus sorusu olduğu.Benim grubun birincisiyle aramdaki farkın kapanması için en az 5 tane sormaları lazım ama belliki bonusların çoğunu çeyrek final-yarı final ve finale saklıyolar.Çeyrek finale 15 soru kaldı 18 soru şimdiye kadar geri kaldı.İnşallah katılan herkes grubunda 1. olur.
Evet tanıtımı eksik yapmışlar.Bende kampanyayı beğendim ama çoğu kişinin baştan haberi olmamış.
-
Gönderen:
universitemania
09 May, 2011 22:39
-
İşte çeyrek finale kadar 10 tane bonus soru sorulacak. 21 günde toplam 63 soru soracaklar ya bunlardan 10 u 100 puanlık 53 ü 10 puanlık olacak sonra çeyrek finale geçilecek yani ben öyle anladım.Çeyrek finale 14 gün yani daha 42 soru var.
-
Gönderen:
audacious
10 May, 2011 14:12
-
Bu gece 100 puanlık soruyla ilgili sayfalarında açıklama yapmaları bekleniyor. Bekliyoruz efendim.
-
Gönderen:
sakaryazede
11 May, 2011 00:23
-
Ben kia sportage da ikinciydim ama bırakıyorum oyunu. daha devamlı takip edemeyeceğim. ama full çeken birinci arkadaş dün tökezledi, bugün de tökezledi ki ilk üçten düştü. sanırım bu yarışmada görünen ilk üç kazanamaz. ileride çok dökülmeler olur daha 7 günlük süre bitti ve 14 gün daha var. her 50 arabanın birincisi çeyrek finale çıkacak. zamandan ziyade puana odaklanın. neticede puanınız eşit olursa zamana bakılıyor ikinci kriter olarak. herkese bol şans
-
Gönderen:
eyefive
11 May, 2011 15:10
-
Ben kia sportage da ikinciydim ama bırakıyorum oyunu. daha devamlı takip edemeyeceğim. ama full çeken birinci arkadaş dün tökezledi, bugün de tökezledi ki ilk üçten düştü. sanırım bu yarışmada görünen ilk üç kazanamaz. ileride çok dökülmeler olur daha 7 günlük süre bitti ve 14 gün daha var. her 50 arabanın birincisi çeyrek finale çıkacak. zamandan ziyade puana odaklanın. neticede puanınız eşit olursa zamana bakılıyor ikinci kriter olarak. herkese bol şans
ben minicooper conutryman de 3.sıradaydım liderle aramda 2 soru fark vardı.ilk günün 3 soeusunuda kaçırmıştım üstelik.ve 2 gündürde nete giremedim net yoktu bıraktım bende.kısmet değilmiş.