Lipton
Sevgili Lipton dostları, bugün piramit noktalarının önünde çekilip en az 30 like alan fotoğraflarınızı Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine fotoğrafınızın linkini kopyalayıp, ad-soyad-telefon numarası ve adres bilgilerinizi girmiş şekilde yollayınız. Eksik bilgilere sahip olan kullanıcıların fotoğrafları kabul edilmeyecektir.
Lipton
Fotoğrafın geçerliliği kabul edilmesi için gerekli olan kurallar; fotoğrafın içinde yer almanız gerekmektedir, fotoğrafın üstünde oynanmış, photoshop kullanılan fotoğraflar ve başkasının fotoğrafını kullananlar yarışmadan diskalifiye edilecektir.
resimler geri gelmiş
saat 13.00 olmadan resim yükleyenler var
olurmuki acaba
resimler geri gelmiş
saat 13.00 olmadan resim yükleyenler var
olurmuki acaba
ben yükledim tekrardan sorun olmasın diye..
galiba diskalifiye olacagiz kendi resmimiz olmadigi icin

ay bir de "sevda seli" diye birtip var herkesin fotosunun altina yorum yapmis sanki kendi gercek hesap
salağın biri de fotolara aklı sıra yorum yapmış -arkadaş olarak ekleyin lipton kontrol yapın- sana kaldı liptonun zararı
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinarkadaşlar şu kişi bızımle kafayı bozmuş şikayet edelım bence yazdıklarından bıkacını yazıyorum
"sn. admin bunları arkadaş olarak ekleyip kontrol edin derim..."
"beğenen kampanyacılar kralı, googlda kazanan yazıp tuğba yeşilyurt bayraktar diye aradığımızda topladıklarının haddini hesabını yapamadığımız kişi, kaçın "
"lafa bak hergün kampanya örgüt ya bunlar.."
"sanırım bu şahıs arkada otobüste iken çektirmiş

;D;D bol şans yazanlar örgüt üyesi "
"kıza zafer ismini koymuşlar

başka foto bulamadınız mı kandırmalık

pardon ya yürüyenlerden biri bu hergün kampanya zafer"
ben işkayet ettım ...
haklısınız aynı anda gördük kendi bulamayınca fotograf, saldırmış ona buna
ben de şikayet ettim gerçekten bizim forumdansa diyecek sözüm yok yani .......
dünkü yüklediğim fotoğraf sayılıyor değilmi