0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar şu kişi bızımle kafayı bozmuş şikayet edelım bence yazdıklarından bıkacını yazıyorum "sn. admin bunları arkadaş olarak ekleyip kontrol edin derim...""beğenen kampanyacılar kralı, googlda kazanan yazıp tuğba yeşilyurt bayraktar diye aradığımızda topladıklarının haddini hesabını yapamadığımız kişi, kaçın ""lafa bak hergün kampanya örgüt ya bunlar..""sanırım bu şahıs arkada otobüste iken çektirmiş ;D;D bol şans yazanlar örgüt üyesi ""kıza zafer ismini koymuşlar başka foto bulamadınız mı kandırmalık pardon ya yürüyenlerden biri bu hergün kampanya zafer"ben işkayet ettım ...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar şu kişi bızımle kafayı bozmuş şikayet edelım bence yazdıklarından bıkacını yazıyorum "sn. admin bunları arkadaş olarak ekleyip kontrol edin derim...""beğenen kampanyacılar kralı, googlda kazanan yazıp tuğba yeşilyurt bayraktar diye aradığımızda topladıklarının haddini hesabını yapamadığımız kişi, kaçın ""lafa bak hergün kampanya örgüt ya bunlar..""sanırım bu şahıs arkada otobüste iken çektirmiş ;D;D bol şans yazanlar örgüt üyesi ""kıza zafer ismini koymuşlar başka foto bulamadınız mı kandırmalık pardon ya yürüyenlerden biri bu hergün kampanya zafer"ben işkayet ettım ...evet manyakmı ne takmiş bize
Fotoğrafın geçerliliği kabul edilmesi için gerekli olan kurallar; fotoğrafın içinde yer almanız gerekmektedir, fotoğrafın üstünde oynanmış, photoshop kullanılan fotoğraflar ve başkasının fotoğrafını kullananlar yarışmadan diskalifiye edilecektir