0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinFotoğrafın geçerliliği kabul edilmesi için gerekli olan kurallar; fotoğrafın içinde yer almanız gerekmektedir, fotoğrafın üstünde oynanmış, photoshop kullanılan fotoğraflar ve başkasının fotoğrafını kullananlar yarışmadan diskalifiye edilecektiro zaman erkek arkadaşımın faceinden mi koysam acaba
Fotoğrafın geçerliliği kabul edilmesi için gerekli olan kurallar; fotoğrafın içinde yer almanız gerekmektedir, fotoğrafın üstünde oynanmış, photoshop kullanılan fotoğraflar ve başkasının fotoğrafını kullananlar yarışmadan diskalifiye edilecektir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinFotoğrafın geçerliliği kabul edilmesi için gerekli olan kurallar; fotoğrafın içinde yer almanız gerekmektedir, fotoğrafın üstünde oynanmış, photoshop kullanılan fotoğraflar ve başkasının fotoğrafını kullananlar yarışmadan diskalifiye edilecektiro zaman erkek arkadaşımın faceinden mi koysam acaba biri bana yorum yapar mı ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinFotoğrafın geçerliliği kabul edilmesi için gerekli olan kurallar; fotoğrafın içinde yer almanız gerekmektedir, fotoğrafın üstünde oynanmış, photoshop kullanılan fotoğraflar ve başkasının fotoğrafını kullananlar yarışmadan diskalifiye edilecektiro zaman erkek arkadaşımın faceinden mi koysam acaba biri bana yorum yapar mı ? yapın o şekilde sibel hnm kendi faceinizdekini silip,erkek faceinden yapıp işi biraz garantiye almak daha akıllıca
Bu sevda seli kimse bana da mehtap senin naptığını herkes biliyor inş lipton da biliyordur...yazmışBaşka işi yok heralde bu tip insanlar da böyle işlerle uğraşıyorlar yazık