Gönderen Konu: Fazla kilolardan nasıl kurtuluruz?  (Okunma sayısı 15697 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
Ynt: Fazla kilolardan nasıl kurtuluruz?
« Yanıtla #40 : 13 Nisan 2011, 11:45:55 »
valla bende gırtlağı tutamayıp yiyorum yiyorum nolucak bilmiyorum vermem lazım ben habire alıyorum ama şöyle sporsuz diyetsiz yiyerek oturduğum yerde zayıflamak istiyorum, e söyleyin çok mu şey istiyorum evet diyenlere ben bunları yaparak kilo alıyorumda vermeye niye olmuyo diye soruyorum batsın bu dünya.. :P :P

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #41 : 13 Nisan 2011, 14:44:27 »
ben 15 günde 4 kilo verdim  nasıl verdim bende bilmiyorum aslında :)  şu an bel fıtığı olduğum iiçin 15 gündür yatıyorum  yürümeye hasret kaldım diyebilirim ve haliyle çok hareketsizim.. ama yine de 4 kilo vermeyi başarabildim. sağlığımın düzelmesinde de öncelikle kilo vermem de etkili olduğu için psikolojik olarak yediklerimi azalttım asitli  şekerli hiiç bir meşrubat içmiyorum.ekmek çok az tüketiyorum ve hergün yeşil çay içiyorum 2 fincan ve  mümkün olduğunca su içmeye çalışıyorum.. umarım geri kalan kilocuklarımda bir kaç aya kadar gider.

Diyet denen zorlu yolda hepimize başarılar :)))
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
« Yanıtla #42 : 13 Nisan 2011, 20:06:47 »
doğum yapalı 20 ay oldu hala kilolarımı veremedim. her yolu denedim desem yeridir. çeşit çeşit bitki çayları, zayıflama hapları türlü türlü denedim. (şu anda gündemde olanlar dahil isim vermeyeceğim)  bunlar işe yaramadı sadece para tuzağı. bugün endokronoloji ve metabolizma uzmanına gittim. bir sürü tahlil istedi. onun doğrultusunda bir beslenme programı ve tedavi göreceğim. en akla yatan yöntem bu ve birde sporla destekleyeceğim işte.

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #43 : 13 Nisan 2011, 20:35:22 »
tek yolu az ama sık sık yemek atalarımız acıktın mı yiycen,doydun mu durucan demişler.En güzel spor da yürüyüş hakkaten;)
moustache pig :D

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #44 : 20 Nisan 2011, 09:00:57 »
Toplam 1.2 kg cık oldu  ::)   :P

Valla ben azimliyim arkadaşlar yavaş yavaş ama kalıcı olacak vereceğim kiloları.  :)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #45 : 20 Nisan 2011, 15:14:11 »
hiç küçümsenmiyecek bir rakam 1,2 .İyi vermişsin

500 Gr cık daha verdim ben :) Toplamda 1 ayda 4,5kg verdim  ama iki gündür mide hapı iştahımı açtı :(  ve ilk ay hep fazla kilo veriliyo. sebat etmek lazım duruma kesin çözüm için..

ben hep verdiğim kiloları paket margarin bazında hesaplıyorum  :D :D
düşünsenize 1 kilo 4 paket (250 gr margarin*4 )
İnsan paket margarinleri gözünün önüne getirince 1 kilonun hiç de az olmadığını daha iyi algılıyor.. Ve iğrenme duyuluyo yağlara karşı ; hepsini eritmek lazım margarinlerin pardon fazlalıkların :D
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2011, 15:30:12 Gönderen: incesaz »
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #46 : 20 Nisan 2011, 15:17:21 »
Vallahi güzel düşünce bende öyle düşüneyim eminim etkili olacaktır.

evlendim evleneli ihmalkarlık yüzünden düğün kasetimi cd ye aktaramamıştım kasedi 2 gün önce izledim kendimi tanıyamadım. :-\

şuandaki ben ben  değilim kilolar  gidecek inşallah

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #47 : 20 Nisan 2011, 16:11:52 »
doktora git canım. kilo veremiyordum. meğersem tiroitlerimde sorun varmış. iç guatr ve bozulmuş açlık  glisemisi teşhisi kondu. hem ilaç tedavisi hemde diyet verdi. birde elma sirkesi içiyorum sabah ve akşam bu arkadaş tavsiyesi tabi :) bir ay sonra kontrolüm var. bakalım artık...

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #48 : 20 Nisan 2011, 16:17:40 »
doktora git canım. kilo veremiyordum. meğersem tiroitlerimde sorun varmış. iç guatr ve bozulmuş açlık  glisemisi teşhisi kondu. hem ilaç tedavisi hemde diyet verdi. birde elma sirkesi içiyorum sabah ve akşam bu arkadaş tavsiyesi tabi :) bir ay sonra kontrolüm var. bakalım artık...
gülüm ben daha önce kontrole gittim zaten sorun yok şükür tamemen yemeye bağlı  ::)

bir iki kilo vereyimde işyerinde tetkikleri yaptırıp kontrole gireceğim inşallah. :)

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #49 : 20 Nisan 2011, 16:23:50 »
bende gittim birinde normal çıktı sonra 2. bir doktora gittim o daha ayrıntılı tahlil ve boğaz ultrasonu istedi. orda çıktı :)