Gönderen Konu: Fazla kilolardan nasıl kurtuluruz?  (Okunma sayısı 15660 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
Ynt: Fazla kilolardan nasıl kurtuluruz?
« Yanıtla #30 : 13 Nisan 2011, 10:00:58 »
3 dilim olmaz ya :D Yapabiliyorsan ne mutlu, mutlaka karşılığını alırsın. Ben çabuk kilo veriyorum, azcık kısmak yetiyor da çabuk da kilo alıyorum. Ölçüyü kaçırmasam hiç bunlara gerek kalmayacak. 5 kilo versem yeter bana.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 13 Nisan 2011, 10:04:29 »
benim boyum 1.66cm kilom 58 geçen sene 70 kiloydum.Yaşam koçuna gittim.Benden kan tahlili istedi.kişiye özel liste verdi.Listemde 9 öğün vardı.Örneğin sabah kalkınca bir yada 2 dilim beyzekmek 3 zeytin,sınırsız domates salatalk,kibrit kutusu kadar peynir.reçel çaç.10.00 gibi bir meyva 4 e bölünmüş vaziyette bir saatte yiyorun.12 GİBİ ÖĞLEN YEĞİ(1SAATTEyiyorsu)çorba,sebze yemeği,yemeklerden yarım saat sonra ayran yada yoğut,saat3tekuru meyva 3 adet,saat 5te meyva,saat 6da akşam yemeği listede nevarsa sebze öğlense akşam genelde et türü yada tersi.yemekten sonra yoğurt yada ayran sat dokuz gibi dörde bölünmüş meyva.
Yani işin sırrı suyu yudum yudum en az iki litre içmek.Küçük pet şişeyi bana 3 saatte içirdi.mideyi boş bırakmamak,yemeği uzun saatlere yaymak.İKİNCİ AY LİSTE DEĞİŞİYOR.ekmek sabah kahvaltısı dışında yok.Ben iki ay gittim.Her hafta çağırdı.İlk hafta 3 kilo verdim.sonra işin sıırını anladım.6 aydır liste dışıyım.Canım ne isterse abartmadan yiyorum.Suyumu içiyorum.ekmeği sabah kahvaltısı dışında çok nadir yiyorum.Hiç kilo almadım.O kilolaıda 4 ayda verdim.
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 13 Nisan 2011, 10:08:49 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
3 dilim olmaz ya :D Yapabiliyorsan ne mutlu, mutlaka karşılığını alırsın. Ben çabuk kilo veriyorum, azcık kısmak yetiyor da çabuk da kilo alıyorum. Ölçüyü kaçırmasam hiç bunlara gerek kalmayacak. 5 kilo versem yeter bana.
3 dilim yetiyormuş aslında   

Yapmak için gayret gösteriyorum.   Benim kıyafetlere karşı zaafım var yaz gelmek üzere cicili bicili kıyafetler alırım diye kendimi motive ediyorum.  KIlo alınca yeni kıyafet almak içimden gelmiyor 

Spor yapabilsem iyi olacak ama vakit yok.ASlında evime yakın spor salonuda var ama bakalım Allah kerim

:)

inşallah sende 5 kiloyu verirsin  ;)

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 13 Nisan 2011, 10:15:52 »
benim boyum 1.66cm kilom 58 geçen sene 70 kiloydum.Yaşam koçuna gittim.Benden kan tahlili istedi.kişiye özel liste verdi.Listemde 9 öğün vardı.Örneğin sabah kalkınca bir yada 2 dilim beyzekmek 3 zeytin,sınırsız domates salatalk,kibrit kutusu kadar peynir.reçel çaç.10.00 gibi bir meyva 4 e bölünmüş vaziyette bir saatte yiyorun.12 GİBİ ÖĞLEN YEĞİ(1SAATTEyiyorsu)çorba,sebze yemeği,yemeklerden yarım saat sonra ayran yada yoğut,saat3tekuru meyva 3 adet,saat 5te meyva,saat 6da akşam yemeği listede nevarsa sebze öğlense akşam genelde et türü yada tersi.yemekten sonra yoğurt yada ayran sat dokuz gibi dörde bölünmüş meyva.
Yani işin sırrı suyu yudum yudum en az iki litre içmek.Küçük pet şişeyi bana 3 saatte içirdi.mideyi boş bırakmamak,yemeği uzun saatlere yaymak.İKİNCİ AY LİSTE DEĞİŞİYOR.ekmek sabah kahvaltısı dışında yok.Ben iki ay gittim.Her hafta çağırdı.İlk hafta 3 kilo verdim.sonra işin sıırını anladım.6 aydır liste dışıyım.Canım ne isterse abartmadan yiyorum.Suyumu içiyorum.ekmeği sabah kahvaltısı dışında çok nadir yiyorum.Hiç kilo almadım.O kilolaıda 4 ayda verdim.
bende bir önceki diyetimde diyetisyen yardımı almıştım.

gerçekten çok etkili oluyor

amaan tartıya çıkınca rezil olmayım diye hiç bişey yemiyordum  ;D

Çevrimdışı gunes

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 13 Nisan 2011, 10:20:56 »
elma sirkesi bal okudum bende netten sabahları özellikle aç karna iyi geliyormuş zayıflatmanın dışında vucudada çok faydası varmış

Adwin referans kodu: sVwMvijpJG

Çevrimdışı xcelis

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 13 Nisan 2011, 10:30:58 »
bende başladım diyete hareketsizlikten resmen 7 kilo aldım ya varmı böle bişi :'(
kıyafet almaya çkıyorum eve geliyorum ağlıyorum resmen öğlen yemek yemiyorum kahvaltı gibi yapıyorum akşam derseniz hiç ekmek yemeden içtiğim bi çorba veya yarım porsiyon bi yemek annemde tutturmuş yemediğim için kilo alıyomuşum resmen yapıştı üstüme bu kilolar sabah ve öğlen yürüyorum artık araçla gelp gitmiyorum işe
ama başka şeylerde yapmam lazım bi el atın yaaa :'( :'( :'( :'(

xzcelis.wordpress.com

Çevrimdışı Szule

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 13 Nisan 2011, 10:41:43 »
zayıflama hapı hiç denedinizmi ms mauresti sanırım birde altın çilei çok duyuyorum
Ömrü boyunca bir dilim ekmek vermemiş kişiyle sakın yola çıkma;
fedakarlığı bilmediğinden, ilk sıkıntıda kendi için seni satar.

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 13 Nisan 2011, 10:51:35 »
Kampanyalardan kazandığım bir ürünü denedim  ::)  3 gün kullandım bütün gün sanki aşırı derecede yemek yemişimde midem hazmetmiyor ve bunun neticesinde mide bulantısı yaşıyormuş gibi oldum.

devamını kullanmadım

sabahtan akşama kadar mide bulantısı çekeceğime boğazımı tutayım dedim :)

Çevrimdışı xcelis

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #38 : 13 Nisan 2011, 10:53:18 »
aynen bende öle ilaç felan kullanmak istemiyorum sonuçta herkesin bünyesi ayrı sana iyi gelir bana kötü dimi ::)

xzcelis.wordpress.com

Çevrimdışı dorukk

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #39 : 13 Nisan 2011, 11:35:17 »
ben 16 gündürdiyetteyim 3 kilo verdim bile... biberiye suyu ve btikisel formçayı kullanıyorum.günde 1 saat hızlı empolu yürüyüş ve çavdar ekmeği tüketiyorum...