benim boyum 1.66cm kilom 58 geçen sene 70 kiloydum.Yaşam koçuna gittim.Benden kan tahlili istedi.kişiye özel liste verdi.Listemde 9 öğün vardı.Örneğin sabah kalkınca bir yada 2 dilim beyzekmek 3 zeytin,sınırsız domates salatalk,kibrit kutusu kadar peynir.reçel çaç.10.00 gibi bir meyva 4 e bölünmüş vaziyette bir saatte yiyorun.12 GİBİ ÖĞLEN YEĞİ(1SAATTEyiyorsu)çorba,sebze yemeği,yemeklerden yarım saat sonra ayran yada yoğut,saat3tekuru meyva 3 adet,saat 5te meyva,saat 6da akşam yemeği listede nevarsa sebze öğlense akşam genelde et türü yada tersi.yemekten sonra yoğurt yada ayran sat dokuz gibi dörde bölünmüş meyva.
Yani işin sırrı suyu yudum yudum en az iki litre içmek.Küçük pet şişeyi bana 3 saatte içirdi.mideyi boş bırakmamak,yemeği uzun saatlere yaymak.İKİNCİ AY LİSTE DEĞİŞİYOR.ekmek sabah kahvaltısı dışında yok.Ben iki ay gittim.Her hafta çağırdı.İlk hafta 3 kilo verdim.sonra işin sıırını anladım.6 aydır liste dışıyım.Canım ne isterse abartmadan yiyorum.Suyumu içiyorum.ekmeği sabah kahvaltısı dışında çok nadir yiyorum.Hiç kilo almadım.O kilolaıda 4 ayda verdim.