Gönderen Konu: Survivor Ünlüler-Gönüllüler  (Okunma sayısı 32180 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
Ynt: Survivor Ünlüler-Gönüllüler
« Yanıtla #210 : 21 Haziran 2011, 11:30:38 »
14 porsiyon döner gerçekmiymiş ya ;D yuhh soyu nerden geliyor acaba 14 porsiyon döner ekmekle beraber yiyormuymuş acaba yada iskender filansa yanında yoğurt pide varmı bakayım nette bulabilecek miyim  :D tanışsam derya ile aksarayda veya eminönünde 1 tlye et veya tavuk döner var ama ne kadar et veya tavuk bilmem  :D ısmarladım yine 14 tane yerse şampiyonlugu haketti demektir
« Son Düzenleme: 21 Haziran 2011, 11:34:05 Gönderen: sozten »

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #211 : 21 Haziran 2011, 11:34:36 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
14 porsiyon döner gerçekmiymiş ya ;D yuhh soyu nerden geliyor acaba 14 porsiyon döner ekmekle beraber yiyormuymuş acaba yada iskender filansa yanında yoğurt pide varmı bakayım nette bulabilecek miyim  :D

14 porsiyon döneri Taner'e yedir garibim sana hersene olimpiyat madalyası getirsin.
Hersene olimpiyat madalyası olmazki olimpiyatlar 4 senede bir yapılır diyenler varsa ..
eee Taner bu getirir.. İstese her hafta  olimpiyat madalyası alır. :D
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #212 : 21 Haziran 2011, 11:37:48 »
ya boyle bir final gerçekten yakışmadı acuna sms le final mi olurmuş.geçen seferki gibi olmalıydı 4-5 tane yarışma olacak bir bölümüde sms olacak yarışmanın boyle çok saçma oldu.ama nihatın kazanmadığına sevindim.

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
« Yanıtla #213 : 21 Haziran 2011, 11:38:18 »
14 porsiyon döner gerçekmiymiş ya ;D yuhh soyu nerden geliyor acaba 14 porsiyon döner ekmekle beraber yiyormuymuş acaba yada iskender filansa yanında yoğurt pide varmı bakayım nette bulabilecek miyim  :D

14 porsiyon döneri Taner'e yedir garibim sana hersene olimpiyat madalyası getirsin.
Hersene olimpiyat madalyası olmazki olimpiyatlar 4 senede bir yapılır diyenler varsa ..
eee Taner bu getirir.. İstese her hafta  olimpiyat madalyası alır. :D

adam yaparr taner bu
...

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #214 : 21 Haziran 2011, 11:42:26 »
ama ada konseylerinde bu sms işi ve elenecek kişinin yanında birini seçmesi gereçkten kusursuz olmuş.o yönden acunu tebrik etmek lazım bütün açıkları çok iyi kapatıyor.önceden olsa güçlüler gidiyordu ve zayıflar finale kalıyordu şimdide gördüğünz gibi taner nihat derya en çok hak edenler finale kaldı bu da sistemin çok başarılı oldugunu gösterir

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #215 : 21 Haziran 2011, 11:48:35 »
survivor finalı sms lemi olur ya burası bbg evimi nihat doğan ben babamı 11 yaşında kaybettim felsefesini yapıp azda göz yaşı dökse aynı sonuçmu çıkardı

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #216 : 21 Haziran 2011, 11:55:42 »
Sitem güzeldi ama o sistemi finalde uygularsan memnun edici bir sonuç çıkmaz.Diğer tüm oyuncular oy çoğunlu ile sms e giderken sadece Nihat direkt sms e gitti..Kim gönderdi onu sms e birisi bana söyleyebilir mi?
Sözlüklere bakıyorum twittera bakıyorum facebook sayfalarını okuyorum herkes,"Nihat haketti ama Nihat'ın kazanamamasına sevindim"Diyor. Ne demek şimdi bu..Böyle yarışmamı olur. O zaman olimpiyat sonuçlarınıda sms ile belirleyelim.Şampiyonluklarıda sms ile belirleyelim..Kimse rekabet etmesin..Kimin seveni fazlaysa o kazansın..Tıpkı beğenili kampanyalar gibi ..Ben mesela Elvan Abeylegesse'nin tipine gıcığım ona karşı oy kullanayım..Var mı böyle birşey.
Acun hata etti..Bu gün yarın kesin çıkar tv ye işte şöyleydide böyleydide diye açıklama yapmaya çalışır..

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #217 : 21 Haziran 2011, 12:06:23 »
Kimseyi karalamak istemiyorum ama şunu da sormak istiyorum.

Bu adam mı olimpiyat madalyası getirecek.?

O dans etti, Türkiye ceza aldı!
‘Yok Böyle Dans’ için Dünya Şampiyonası’nda iki yarış kaçıran Büyükuncu Türkiye’ye ceza aldırdı

11:34 | 21 Aralık 2010

DUBAI’DE önceki gün sona eren 10. Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası’na Derya Büyükuncu’nun sorumsuz davranışları damga vurdu. Aylık 10 bin dolar almasına karşın kariyerini devletin ilgisizliğinden şikayet ederek geçiren 34 yaşındaki sporcunun 50, 100 ve 200 metre sırtüstünde Türkiye’yi temsil etmesi gerekiyordu.

ANCAK ‘Yok Böyle Dans’ isimli televizyon programına katılabilmek için 50 ve 100 metrede yarışmayan Büyükuncu, Dubai’ye yarışların son gününde, programda gösterisini yaptıktan sonra gitti. Derya’nın iki yarışta yer almaması nedeniyle Türkiye 200 İsviçre Frangı ceza alırken, tecrübeli sporcu elemeleri geçemediği 200 metre yarışına ise idmansız çıktı.

MİLLİ Takımlar Sorumlusu Haluk Okur’un ifadelerine göre unuttuğu akredite kartını da taksiyle ayağına getirten Büyükuncu, Türkiye’ye de kafileden ayrı döndü. (VATAN)

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #218 : 21 Haziran 2011, 12:08:42 »
Kimseyi karalamak istemiyorum ama şunu da sormak istiyorum.

Bu adam mı olimpiyat madalyası getirecek.?

O dans etti, Türkiye ceza aldı!
‘Yok Böyle Dans’ için Dünya Şampiyonası’nda iki yarış kaçıran Büyükuncu Türkiye’ye ceza aldırdı

11:34 | 21 Aralık 2010

DUBAI’DE önceki gün sona eren 10. Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası’na Derya Büyükuncu’nun sorumsuz davranışları damga vurdu. Aylık 10 bin dolar almasına karşın kariyerini devletin ilgisizliğinden şikayet ederek geçiren 34 yaşındaki sporcunun 50, 100 ve 200 metre sırtüstünde Türkiye’yi temsil etmesi gerekiyordu.

ANCAK ‘Yok Böyle Dans’ isimli televizyon programına katılabilmek için 50 ve 100 metrede yarışmayan Büyükuncu, Dubai’ye yarışların son gününde, programda gösterisini yaptıktan sonra gitti. Derya’nın iki yarışta yer almaması nedeniyle Türkiye 200 İsviçre Frangı ceza alırken, tecrübeli sporcu elemeleri geçemediği 200 metre yarışına ise idmansız çıktı.

MİLLİ Takımlar Sorumlusu Haluk Okur’un ifadelerine göre unuttuğu akredite kartını da taksiyle ayağına getirten Büyükuncu, Türkiye’ye de kafileden ayrı döndü. (VATAN)

Olimpiyat palavra karısıyla çatır çatır yiğicek parayı,Nihat'a yazık oldu

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #219 : 21 Haziran 2011, 12:10:45 »
haha işte türkiye gerçeğii her yerde olduğu gibi