Gönderen Konu: Survivor Ünlüler-Gönüllüler  (Okunma sayısı 31975 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
Ynt: Survivor Ünlüler-Gönüllüler
« Yanıtla #200 : 21 Haziran 2011, 09:59:55 »
Beddua etmeyin yaw...nihat dogan cok tribunlere oynadi ama olmad
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #201 : 21 Haziran 2011, 10:02:27 »
bu işe en çok üzülen seda sayan olmuştur, gene üzerine kaldı nihat'ın kredi kartı borçları
 ;D

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #202 : 21 Haziran 2011, 11:12:20 »
Az önce face de yadım bu mesajı burayada yapıştırmak gerekiyormuş.. :)

"Benim kitabımda yiğidi öldür hakkını yeme yazar..(Bknz;Nihat Doğan kitabından alıntılar sayfa 5 sütun 7)Sevmek sevmemek başka bir mesele, insalar sempatik yada antisempatik gelebilir ama bu onun hakkının savunulmayacağı anlamına gelmez..Açıkça söyleyeyim Nihatı sevmiyordum ama adam resmen eze eze oyununu oynadı,yüzücü futbolcu dinlemeden herkesi yendi,saçma sapan finale hiç yakışmayacak bir şekilde oyunsuz sadece sms ile şampiyonluk elinden alındı..Asena olsun pascal olsun diğer ünlüler sms atacak bir şirketle anlaşıp oy basacakları bu kadar aşikarken kimse bana adil bir yarışma oldu demesin..Derya yata yata parayı aldı..

Acun burdan sana sesleniyorum,seneye survivor yaparsan insanları adaya götürmek için hiç zahmet etme..Yarışmacılar evlerinde otursunlar rahat rahat, sen hangi numaraya mesaj atacağımızı söyle yeter...

Derya bu parayı olimpiyatlara katılmak için harcıyacağım dedi..Göreceğiz bakalım nerede harcayacağını..Bir oturuşta 14 porsiyon döner yiyormuş adam paranın nereye gideceği belli oldu..Madalya getirmesin hele bakalım ..O zaman da yazarız birşeyler..
Hiç sevmiyorum şu burjuva takımını..!!
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #203 : 21 Haziran 2011, 11:14:35 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Az önce face de yadım bu mesajı burayada yapıştırmak gerekiyormuş.. :)

"Benim kitabımda yiğidi öldür hakkını yeme yazar..(Bknz;Nihat Doğan kitabından alıntılar sayfa 5 sütun 7)Sevmek sevmemek başka bir mesele, insalar sempatik yada antisempatik gelebilir ama bu onun hakkının savunulmayacağı anlamına gelmez..Açıkça söyleyeyim Nihatı sevmiyordum ama adam resmen eze eze oyununu oynadı,yüzücü futbolcu dinlemeden herkesi yendi,saçma sapan finale hiç yakışmayacak bir şekilde oyunsuz sadece sms ile şampiyonluk elinden alındı..Asena olsun pascal olsun diğer ünlüler sms atacak bir şirketle anlaşıp oy basacakları bu kadar aşikarken kimse bana adil bir yarışma oldu demesin..Derya yata yata parayı aldı..

Acun burdan sana sesleniyorum,seneye survivor yaparsan insanları adaya götürmek için hiç zahmet etme..Yarışmacılar evlerinde otursunlar rahat rahat, sen hangi numaraya mesaj atacağımızı söyle yeter...

Derya bu parayı olimpiyatlara katılmak için harcıyacağım dedi..Göreceğiz bakalım nerede harcayacağını..Bir oturuşta 14 porsiyon döner yiyormuş adam paranın nereye gideceği belli oldu..Madalya getirmesin hele bakalım ..O zaman da yazarız birşeyler..
Hiç sevmiyorum şu burjuva takımını..!!
nihat gibi kro takımından iyidir olm  ;D

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #204 : 21 Haziran 2011, 11:19:04 »
asıl kro takımı diğer grupta yarışanlar çirkeflik onlarda yalancılık onlarda dedikodu onlarda fitne fesat yine onlarda onlar sms le kazanmasında kim kazansın adil bir yarışma değildi

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #205 : 21 Haziran 2011, 11:19:21 »
Yarışma BBG olsaydı tamam Derya'nın hakkıydı. Ama yarışma Survivor, adam adada 70 gün boyunca yattı uyudu. Nihat survivoru belki o kadar haketmedi ama Derya'dan daha çok haketti o kesin.

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #206 : 21 Haziran 2011, 11:23:30 »
ben nihatın hak etmediğini düşünüyorum kameralar önünde şaklabanlık yaparak hakedilmez yarışmalarda herkes çaba gösterdi derya akıl oyunlarında iyiydi haketti bence iyiki nihat almadı iyice havalara girerdi artık neler söylerdi bilmem
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #207 : 21 Haziran 2011, 11:26:57 »
nşhat yarısını bağışlıcam deyip duruyodu ama acun havasını indirdi zaten böyle bir karar almıştık diyerek ve pis pis gülmesinede sinir oldummm...
nihat orada da kendine pay çıkarmaya çalıştı. deryanın polemiklere girmemesi halk tarafından yatmak olarak görülmüş olabilir ama adam vazifesini yaptı hakederek şampiyon oldu. sorun yok.

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #208 : 21 Haziran 2011, 11:29:39 »

nihat gibi kro takımından iyidir olm  ;D

İyidir kötüdür ayrı bir şey.Burada haktan bahsediyorum dostum. :)
Mesela örnek vereyim; Sen Asus'tan bilgisayar kazandın diyelim.Oyunu oynadın herkesi yendin 1. oldun.
Sonra bir yarışmacıda 2.oldu.Asus ta hadi bakalım sizleri sms e çıkartıyoruz kim çok oy alırsa ona vereceğiz hediyeyi dese
adil bir sonuç ortaya çıkarmı..Sen ve seni sevenler bu durumda üzülmezler mi?.Milletvekili mi seçiyorsunuz yarışmamı yapıyorsunuz.Acun sonucu bile bile resmen referanduma gitti..
Aslında olay çok farklı..İnternet sayfalarına biraz gözattım da yani öyle böyle değil.Fazla da kurcalamak istemiyorum ama şunuda yazmadan edemeyeceğim.
Hayatımın hiç bir döneminde etnik milliyetçilik yapmadım..Herkes bu vatanın evladı..Yiğidi öldüreceksin hakkını yemeyeceksin..Hadi kolay gele.. ;)
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #209 : 21 Haziran 2011, 11:30:07 »
nşhat yarısını bağışlıcam deyip duruyodu ama acun havasını indirdi zaten böyle bir karar almıştık diyerek ve pis pis gülmesinede sinir oldummm...
nihat orada da kendine pay çıkarmaya çalıştı. deryanın polemiklere girmemesi halk tarafından yatmak olarak görülmüş olabilir ama adam vazifesini yaptı hakederek şampiyon oldu. sorun yok.

hakettiğini yaşadı
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿