Az önce face de yadım bu mesajı burayada yapıştırmak gerekiyormuş..

"Benim kitabımda yiğidi öldür hakkını yeme yazar..(Bknz;Nihat Doğan kitabından alıntılar sayfa 5 sütun 7)Sevmek sevmemek başka bir mesele, insalar sempatik yada antisempatik gelebilir ama bu onun hakkının savunulmayacağı anlamına gelmez..Açıkça söyleyeyim Nihatı sevmiyordum ama adam resmen eze eze oyununu oynadı,yüzücü futbolcu dinlemeden herkesi yendi,saçma sapan finale hiç yakışmayacak bir şekilde oyunsuz sadece sms ile şampiyonluk elinden alındı..Asena olsun pascal olsun diğer ünlüler sms atacak bir şirketle anlaşıp oy basacakları bu kadar aşikarken kimse bana adil bir yarışma oldu demesin..Derya yata yata parayı aldı..
Acun burdan sana sesleniyorum,seneye survivor yaparsan insanları adaya götürmek için hiç zahmet etme..Yarışmacılar evlerinde otursunlar rahat rahat, sen hangi numaraya mesaj atacağımızı söyle yeter...
Derya bu parayı olimpiyatlara katılmak için harcıyacağım dedi..Göreceğiz bakalım nerede harcayacağını..Bir oturuşta 14 porsiyon döner yiyormuş adam paranın nereye gideceği belli oldu..Madalya getirmesin hele bakalım ..O zaman da yazarız birşeyler..
Hiç sevmiyorum şu burjuva takımını..!!