Gönderen Konu: Survivor Ünlüler-Gönüllüler  (Okunma sayısı 32086 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
Ynt: Survivor Ünlüler-Gönüllüler
« Yanıtla #190 : 21 Haziran 2011, 01:56:02 »
Taner cok komik ya ahaha dallardan dusmesi atese atlamasi annesine cekmis ehuehuehuehu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #191 : 21 Haziran 2011, 02:11:13 »
öyle diyoruz da dokunulmazlık için oynanan oyunları derya domine etti. üstelik o oyunlar iki etaptan oluşuyordu birincisinde fizik gücüyle veya beceriyle finale kalınıyor ardından hafıza oyunuyla final oynanıyordu. bu oyunları en çok kazanan isim deryaydı ikincisi ise tefik.

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #192 : 21 Haziran 2011, 02:13:03 »
ayrıca nihatın smsle rakibini elediği gün siz hepiniz bir oldunuz ben tek çıktım ve yendim sizi demesi akabinde de taner ve nihatın birleşip deryaya yenilmesi de gülünç oldu :) işine gelince sms deniyor işine gelmeyince de 8 kişiye karşı zafer kazandım.

Çevrimdışı gülale

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #193 : 21 Haziran 2011, 02:23:29 »
hayatım boyunca ilk oy kullandığım yarışma survivor ünlüler gönüllüler dir :D   daha öncede derya içi kullanmıştım, bu akşamda derya için kullandım..
Bir kimse kendisini feda edecekse, feda ettiği şey feda ettiğine değmeli. Aksi halde feda hebâ olur...

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #194 : 21 Haziran 2011, 02:37:14 »
Deryanın kişiliği iyi ama adam survivor şampiyonu olcak naptı ya bbg evi olsabende deryaya oy atardım ama survivorda başta dalga geçerek izlediğim adamın yarışlardaki muazzam başarısını gördüm .. başardı adam o cüsseyle oyunlarda ya son ikiye kaldı yada kazandı yaptı yani bunu

Çevrimdışı esrapek

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #195 : 21 Haziran 2011, 09:19:34 »
bende tüm gücüyle yarışan nihatı tutardım. ama deryanında hafızası iyimiş hafıza oyunlarında iyiydi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı oezlem2906

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #196 : 21 Haziran 2011, 09:22:09 »
oy dağılımını merak ediyorum ben. bulan var mı?

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #197 : 21 Haziran 2011, 09:35:11 »
nihat kılın teki yaw. o konuşurken kendimi dini sohbet dinliyo gibi hissediyom. adam kendini iyice yükseklerde görüyor. ukela ukela konuşmaları sinir etti beni gece gece. deryanın yerinde olsam bir tane geçirmiştim yaw. sürekli adamla dalga geçer gibi lafları vardı. derya da haketmedi ama yine de nihatın 1. olmasından iyidir. zaten format yanlıştı. tek smsle final mi olur yaw. yarı final de smsle oldu zaten.

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #198 : 21 Haziran 2011, 09:48:57 »
Bol bol gaz verdi millete Derya yok efendim olimpiyatlara katılacakmış ta paraya ihtiyacı varmış.Acun adamsan takip et bu adam gerçekten olimpiyatlara katılacak mı?Katılırsa kazanacak mı?ne de olsa 6.kez deneyecekmiş.Hiç sanmıyorum kazansın  :P Yüzücü olmasaydı ne iş verirlerdi ki bu adama merak ediyorum.Her zaman derim suyun sessiz akanından insanın konuşmayanından korkarım.Konuşan adamın içi dışındadır çünkü.En azından Nihat Derya gibi içinde biriktirmiyor,olanı söylüyor.Hiçbir şekilde Derya birinciliği haketmedi.Aldığı paralar haram,haydan gelen huya gidermiş Derya ,çalışman hazinedir.O paralar anında toz olsun da gör  >:(
moustache pig :D

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
« Yanıtla #199 : 21 Haziran 2011, 09:51:23 »
nşhat yarısını bağışlıcam deyip duruyodu ama acun havasını indirdi zaten böyle bir karar almıştık diyerek ve pis pis gülmesinede sinir oldummm...
...