0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKimseden korkmam bilirsiniz ama rakip olarak görmüyorum bile wayy erdem bey ben sizin için nasıl iyi şeyler yazıodum ama şu mesajınız var ya bitti bu sefer küstüm öyle devrim falanda barıştıramaz artık rakip olarak görmüyom çünkü senden rakip değil rakibe olur bumu yani bunlamı barışcam ben çok komiksin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKimseden korkmam bilirsiniz ama rakip olarak görmüyorum bile wayy erdem bey ben sizin için nasıl iyi şeyler yazıodum ama şu mesajınız var ya bitti bu sefer küstüm öyle devrim falanda barıştıramaz artık rakip olarak görmüyom çünkü senden rakip değil rakibe olur
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKimseden korkmam bilirsiniz ama rakip olarak görmüyorum bile wayy erdem bey ben sizin için nasıl iyi şeyler yazıodum ama şu mesajınız var ya bitti bu sefer küstüm öyle devrim falanda barıştıramaz artık
Kimseden korkmam bilirsiniz ama rakip olarak görmüyorum bile
ben bu dörtlüyü birde misket oynarken görmek istiyorum
ne teşekkür etcem ona bana mızıkçı diosunuz asıl o mızıkçı
Teşekkür etmekte bi ERDEM dir biz böyle bi oyun başlattığı için teşekkür edelim kimle oynarsa oynasın
Konu kilitlensin kurtulalım orti ...