0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBence Simge sen şuan psikolojik savaş içerisine girmiş bulunmaktasın..Rakibin baktın senin kadar iyi tabii akıllıca soğuk savaş.. bakalım kim Şah Mat olacak..Evet heyecan tüm hızıyla devam ediyor ama reklama gidiyoruz.. erdem bana rakip olmayı kabul etmiyoki canım
Bence Simge sen şuan psikolojik savaş içerisine girmiş bulunmaktasın..Rakibin baktın senin kadar iyi tabii akıllıca soğuk savaş.. bakalım kim Şah Mat olacak..Evet heyecan tüm hızıyla devam ediyor ama reklama gidiyoruz..
Kimseden korkmam bilirsiniz ama rakip olarak görmüyorum bile
kar Topu iptal mı şimdi ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin kar Topu iptal mı şimdi ?iptal değil başka oynuycak kişiler bulcaz biz boşver bunları
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKimseden korkmam bilirsiniz ama rakip olarak görmüyorum bile wayy erdem bey ben sizin için nasıl iyi şeyler yazıodum ama şu mesajınız var ya bitti bu sefer küstüm öyle devrim falanda barıştıramaz artık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKimseden korkmam bilirsiniz ama rakip olarak görmüyorum bile wayy erdem bey ben sizin için nasıl iyi şeyler yazıodum ama şu mesajınız var ya bitti bu sefer küstüm öyle devrim falanda barıştıramaz artık farklı branşlarda yarışıyorsunuz ondan demiştir..bilirsiniz su sporları işte adı üstünde..olmuyor böyle ikinizde kaliteli insanlarsınız..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKimseden korkmam bilirsiniz ama rakip olarak görmüyorum bile wayy erdem bey ben sizin için nasıl iyi şeyler yazıodum ama şu mesajınız var ya bitti bu sefer küstüm öyle devrim falanda barıştıramaz artık rakip olarak görmüyom çünkü senden rakip değil rakibe olur