0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvazgeçtim erdem senin olsun bı karar ver orti ya orti seni bırakmıyorum ben değiştokuş yapmadık sadece erdemide çekebilirmiyiz die deniyim dedim ama kalsın bize mizikci olmayan biri lazım dimi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvazgeçtim erdem senin olsun bı karar ver orti ya orti seni bırakmıyorum ben değiştokuş yapmadık sadece erdemide çekebilirmiyiz die deniyim dedim ama
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvazgeçtim erdem senin olsun bı karar ver orti
vazgeçtim erdem senin olsun
Ben mızıkçı diye boşuna söylemiyorum şimdi de oynatmıyomuş sanki senin karın istesende yalvarsanda oynamam zaten artık al karını başına çal
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen mızıkçı diye boşuna söylemiyorum şimdi de oynatmıyomuş sanki senin karın istesende yalvarsanda oynamam zaten artık al karını başına çal git burdan gelme bi daha bizim mahalleye sensin mızıkçı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen mızıkçı diye boşuna söylemiyorum şimdi de oynatmıyomuş sanki senin karın istesende yalvarsanda oynamam zaten artık al karını başına çal git burdan gelme bi daha bizim mahalleye sensin mızıkçı bi dahada gelmem verin karımı ben gidiyorum
Ben şu güne dek Erdemin maçı yarıda bıraktığını görmedim de maç başlamadan bitti .. Simge sağlı sollu ataklarla Erdeme son dakika golü atmaya çalışıyor sayın dinleyiciler..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen şu güne dek Erdemin maçı yarıda bıraktığını görmedim de maç başlamadan bitti .. Simge sağlı sollu ataklarla Erdeme son dakika golü atmaya çalışıyor sayın dinleyiciler.. sende güya barıştıracaktın iice kızıştırdın ortalığı
Bence Simge sen şuan psikolojik savaş içerisine girmiş bulunmaktasın..Rakibin baktın senin kadar iyi tabii akıllıca soğuk savaş.. bakalım kim Şah Mat olacak..Evet heyecan tüm hızıyla devam ediyor ama reklama gidiyoruz..