•www.denedimbiliyorum.com üzerinde yapılan, “Ben de Olay Total Effects 7’yi Denemek İstiyorum” programımız, 28 Aralık 2010 Tarihinde saat 07.00’da başlayıp 28 Şubat 2011 tarihinde, saat 17:00'de sona erecektir.
•“Ben de Olay Total Effects 7’yi Denemek İstiyorum”programı boyunca en fazla katılımcıyla oluşturulan “Ben de Olay Total Effects 7’yi Denemek İstiyorum”zincirini yaratan 1 (bir) üyemiz 3.000TL değerinde; 2.,3.,4.,5. Üyelerimiz ise 1.000TL değerinde Boyner alışveriş çeki kazanacaklardır. Ayrıca en uzun zincire katılan ilk 5.000 üyeye birer adet orijinal boy “Olay Total Effects 7” bakım kremi hediye edilecektir.
•Hediye çeki kazanan üyelerle, “Ben de Olay Total Effects 7’yi Denemek İstiyorum” zincirini başlattıkları e-posta adresi üzerinden iletişime geçilecek ve hediyeleri güncel adreslerine ücretsiz olarak gönderilecektir.
•En uzun “Ben de Olay Total Effects 7’yi Denemek İstiyorum” zincirinde yer alarak Olay Total Effects 7 bir (1) adet orijinal boy ürün kazanan kullanıcılar, hediye ürünlerini, belirtilen satış noktalarından kimliklerini ibraz ederek alacaklardır.
•İbraz edilen kimlik başına sadece bir adet Olay Total Effects 7 teslim edilecek ve kimlikler sistemde yer alan e-posta adresleriyle eşleştirilecektir.