0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zinciriniz aktif durumdadır.Şimdi aşağıdaki linki arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.herkesde boylemı diyor. :s yoksa ben başka zincir mi oluşturdum ouf
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinZinciriniz aktif durumdadır.Şimdi aşağıdaki linki arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.herkesde boylemı diyor. :s yoksa ben başka zincir mi oluşturdum ouf Zincire Katılı Tıkla..Adminin linkiyle Hergunkampanya Zincirine katıldın ama kendi linkinle de başka bir zincir oluşturabilirsin diyor Pelinn.. =))
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinZinciriniz aktif durumdadır.Şimdi aşağıdaki linki arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.herkesde boylemı diyor. :s yoksa ben başka zincir mi oluşturdum ouf Zincire Katılı Tıkla..Adminin linkiyle Hergunkampanya Zincirine katıldın ama kendi linkinle de başka bir zincir oluşturabilirsin diyor Pelinn.. =))he yani katıldım zincire oylemi Öyleyse öyle de birazdan sinir krizi geçircem :d