Gönderen Konu: [Hergunkampanya.com En uzun zincir için yarışıyor.]  (Okunma sayısı 97588 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı oyuncaklarım

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: [Hergunkampanya.com En uzun zincir için yarışıyor.]
« Yanıtla #730 : 05 Nisan 2011, 11:56:31 »
Buradan aldığım telekurye linkine yazarak ürünün bana ulaşmadığını bildirdim. 10-15 dk sonra arayıp ürünün Mesut Kaygusuz tarafından teslim alındığını bildirdiler. Pardon o kim? Ben öyle birini tanımıyorum dedim. Şirket adresi sanırım, güvenlik görevlisi olabilir diye ahkam kestiler bir de. Arayan kişi hattayken, şirketteki tüm ilgili birimleri aradım özellikle. Ama böyle birini tanıyan çıkmadı. Panikle, "Biz araştırıp size geri dönelim" dediler ve telefonu kapadılar. Öğleden sonra ne hikmetse, "Teslim edildiği iddia edilen ürünüm" bana ulaştı. Ama bana teslim etmek yerine, güvenliğe bırakıp gitmişler. Bu telekurye ne yapmaya çalışıyor? Anlayan beri gelsin!!!

Çevrimdışı woofgoo

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #731 : 05 Nisan 2011, 11:57:52 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kremlerde kühneye döndü...sır oldu benimde gelmedi izmitteyim  ???

bende izmitteyim 2 krem gelmedi ??? ???

Çevrimdışı SzolnoK

• Deneyimli Kampanyacı
    • Blog Kampanyaları Burada
« Yanıtla #732 : 05 Nisan 2011, 12:22:13 »
ben de eskişehirdeyim dün geldi. kurye 2.kez geldiğini söyledi

Çevrimdışı nisan34

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #733 : 05 Nisan 2011, 19:38:15 »
ben şikayetçiyim bu tele kuryeden valla bune yaa!!! yorumları okudum bir sürü kişiye aynı sorunu yaşatmışlar işlerini titizlikle yapmıyolar,ayrıca hiç  dürüst diyiller!!!! getirmedikleri şeye teslim edildi diyolar şikayet edicem valla beni zan altında bıraktılar :(

kazandıgım formlardan birkaçtanesini arkadaşım teyzem ve yengem adına doldurdum formları onların adresini verdim kremleri 1 aydır gelmedi aradık teslim edildiğini söylüyorlar üstelik benim adıma teslim edilmiş!!! iyide ben onların adresini verdim niye bana teslim edilsinki? ? ? ? ben bana teslim edilmedi diyince lafı gevelediler bi bakalım ararız dediler hala haber yok :-\

(benim kremler sorunsuz geldi ona bi dicem yok)
« Son Düzenleme: 05 Nisan 2011, 19:58:38 Gönderen: nisan34 »
Çekilen Kahra Lûtuf, Çileye İhsanmı Desem?...

Çevrimdışı akeldan

• Deneyimli Kampanyacı
  • aşk bir rüya..
« Yanıtla #734 : 05 Nisan 2011, 19:42:46 »
benimkiler sorunsuz elime ulaştı çok mutlu oldum çok istediğim bir üründü.tüm foruma adminlere ancak teşekkür etme fırstaına kavuştum :) sağolun ya
eskisi gibi giremeyeceğim. mesajlara geç cevap verebilirim

Çevrimdışı kkurucay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #735 : 05 Nisan 2011, 19:45:55 »
ben de 10 gün konuşuyorum sürekli yönlendiriyorlar ama gelen giden yok siz nasıl iş yapıyorsunuz herkes mağdur dedim illerdeki elemanlarınız beceriksiz dedim
02122956666  dahili 1236 SİNEM  DOĞAN ŞENTÜRK  müşteri ilişkileri koordinatörü

arayın basın fırçayı bu kadar olmaz

Çevrimdışı denmark10

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #736 : 06 Nisan 2011, 12:10:35 »
nasıl bir kurye sistemi bu ya.   

adresine mail attım. cevap geldi.
"Gönderileriniz size ulaşılamadığından/imzalı teslimat yapılamadığından haber formundan iade olarak merkeze gelmiştir.Bugün tekrar sevk edilecek olup adresinize 5 iş günü içerisinde tekrar uğrama gerçekleştirilecektir."
Gönderilen maili gerçekçi bulmadım. bana ulaşılmaması imkansız. mail atmadan gönderecekleri yok sanırım. gelmeyenler bence mail atsın. yoksa kremi unutsunlar.

Çevrimdışı elif53

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #737 : 06 Nisan 2011, 13:09:33 »
bu kremlerin gelecegi yok anlasıldı 4 tane krem kazanmıstım 1 tanesi bile gelmedi..

Çevrimdışı hll81

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #738 : 06 Nisan 2011, 13:35:31 »

Tarafınıza gönderilen ürününüz adreste size ulaşılamadığı / imzalı teslimat yapılamadığı için haber formundan iade olmuştur.
Gönderiniz adresinize bu hafta içerisinde tekrar yönlendirilecektir.
Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dilerim.

Benim de kardeşimin kremleri gelmedi . böyle klasik bir mail hazırlamışlar her mail atana otomatik bunu gönderiyorlar sanırsam.

Çevrimdışı denmark10

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #739 : 06 Nisan 2011, 13:51:28 »

Tarafınıza gönderilen ürününüz adreste size ulaşılamadığı / imzalı teslimat yapılamadığı için haber formundan iade olmuştur.
Gönderiniz adresinize bu hafta içerisinde tekrar yönlendirilecektir.
Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dilerim.

Benim de kardeşimin kremleri gelmedi . böyle klasik bir mail hazırlamışlar her mail atana otomatik bunu gönderiyorlar sanırsam.

aynen öle. madem bu kadar kremi dağıtamayacaktınız. neden bu işe kalkıştınız? kafalarına göre gönderiyorlar.