Gönderen Konu: [Hergunkampanya.com En uzun zincir için yarışıyor.]  (Okunma sayısı 101048 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı banucuk

• Deneyimli Kampanyacı
  • Aşkımsınnnnn
Ynt: [Hergunkampanya.com En uzun zincir için yarışıyor.]
« Yanıtla #750 : 09 Nisan 2011, 17:03:39 »
kazanıp arkadaşıma verdiğim iki adet kremde ulaşmamış kuryenin tel nosunu verdim hemen ara şikayet et dedim aramış bakalım gelir inşallah ::) denedim biliyorum gibi bir siteye böyle bir dağıtım hiç yakışmadı acıkcası ???

Çevrimdışı nisan34

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #751 : 09 Nisan 2011, 17:36:21 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kazanıp arkadaşıma verdiğim iki adet kremde ulaşmamış kuryenin tel nosunu verdim hemen ara şikayet et dedim aramış bakalım gelir inşallah ::) denedim biliyorum gibi bir siteye böyle bir dağıtım hiç yakışmadı acıkcası ???

aynen benimde, 3 kişiye form doldurmuştum onlarınkini teslim etmemişler, benimkiler geldi ama gönderdiğim kişilere yok işin kötüsüde teslim edildi diye ısrar ediyolar, krem gelicek diye milleti heveslendirdim,telekuryenin yüzünden ben mahçup oldum valla :(  :( nolcak bilmiyorum bu telekuryeyi iyibi şikayet etmek lazım  >:(
Çekilen Kahra Lûtuf, Çileye İhsanmı Desem?...

Çevrimdışı denmark10

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #752 : 09 Nisan 2011, 17:45:37 »
nasıl bir iş bu anlamadım. mail attım telekuryeye gelmedi diye. salı günü cevap yazdılar. adreste olmadığım için 5 iş gününde gönderilecek diyordu. pazartesi gelecekmi bakalım. bence yalan söylüyorlar. ya adreste yoktunuz yada başkasına teslim edildi diye cevap gönderiyorlar. bence şikayet edelim.

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #753 : 09 Nisan 2011, 17:48:05 »
yolluyorlar arkadaşlar bizim komşu için seferber olmuştum ben adres yetersiz diye geri kendi elleriyle getirip teslim etmişler yani merak etmeyin gelir
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı denmark10

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #754 : 09 Nisan 2011, 17:52:19 »
sorun gelip gelmemesi değil aslında. sorun insanları kandırmaları. benim adresime gelipte beni bulamamaları imkansız. eminim bir çok arkadaşımında öledir. başka bi sorunda kremleri sana değilde başkalarına teslim ettiklerini söylemeleri.

:P ;) :o 8) ???

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #755 : 09 Nisan 2011, 17:54:35 »
sorun gelip gelmemesi değil aslında. sorun insanları kandırmaları. benim adresime gelipte beni bulamamaları imkansız. eminim bir çok arkadaşımında öledir. başka bi sorunda kremleri sana değilde başkalarına teslim ettiklerini söylemeleri.

:P ;) :o 8) ???

o konuda haklısınız tabiki bu firmada en sorunlusu galiba
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı denmark10

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #756 : 09 Nisan 2011, 17:55:16 »
bencede. çok sorunlular.

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
« Yanıtla #757 : 09 Nisan 2011, 18:05:42 »
banada 2 tane gelecekti hiçbişrinden ses yok. Telefon var orda geldik bulamadık gibi bişey söylemeleri bile saçma  :D

Çevrimdışı hll81

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #758 : 09 Nisan 2011, 18:41:48 »
kardeşiminde gelmedi telefon açtık bu hafta içi elinizde olur  dediler ne gelen var ne giden .Pazartesi tekrar arıyacam.bu dağıtım işini ellerine yüzlerine bulaştırdılar. >:(

Çevrimdışı birilerianlatsin

• Yeni Kampanyacı
  • *
    • http://birilerianlatsin.blogspot.com/
« Yanıtla #759 : 11 Nisan 2011, 13:53:26 »
Benimde kremim hiç tanımadığım birine teslim edilmişti, teslim alan kişinin numarası aradım böyle biri yok demişlerdi, bende kremden artık umudumu kesmiştim. Az önce buradaki yorumları okuyunca telekuryeye tlf edip durumu anlattım. İlk önce kaydınız yok dediler ???, sonra size teslim edilmiş dediler ???, sonra bir tanıdığınız teslim almış dediler..... ??? Tanımıyorum deyince tlf alıp geri dönüş yapacaklarını bildirdiler, bakalım arayan olacakmı?