0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kampanyanın internet adresine elimdeki dört paketi tek tek girdim, her seferinde "olmadı, sen iyisi bilgilerini kontrol edip tekrar dene" uyarısı çıkıyor. bilgilerimde ve şifrede bir yanlış yok, doğru girdiğime eminim. ne iş anlamadım gitti.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBuradan yollayabilirsiniz, yalnız bedava çıkanlara kötü haber. Sık kullanılanlarda belirtilmiş, ambalajı illa ibraz etmeniz gerekeceğinden kampanyanın biteceği 31.03.2011 e kadar vermeyin demişler. Şifreyle katılırsanız tabi, katılmazsanız gidin bedavanızı alın demiş yani. Katılırsanız da bedavalı ambalajı verirseniz arabayı unutun, illa ibraz isteriz demiş yani Benim aklıma cinlik geldi, bedava yazan yerle, şifre olan yeri ikiye bölsem, araba çıksa bana da arabanın yarısını mı verirler acaba
cok tesekkur ederım bilgilendırme için ne yazık ki üniversite yıllarından kalma bir alıskanlık azaltmam lazım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincok tesekkur ederım bilgilendırme için ne yazık ki üniversite yıllarından kalma bir alıskanlık azaltmam lazımDediğim şekilde ben yarısını kestim, bizim burada 7 market dolaştım. Şükür merkezi yerdeyiz inanın 7 tanesinden 5 inde kampanyalı ürün var ama 4ü "bedavasını vermiyoruz" dedi. En son bir market veriyoruz dedi. 4 tane almıştım, 3ünden bedava çıktı. Şimdi hediyelerden birini içtim, ondan da bedava çıktı Çok içemiyorum ben bu mereti, diğerlerinden bedava çıkar mı göreceğiz