kampanyanın internet adresine elimdeki dört paketi tek tek girdim, her seferinde "olmadı, sen iyisi bilgilerini kontrol edip tekrar dene" uyarısı çıkıyor. bilgilerimde ve şifrede bir yanlış yok, doğru girdiğime eminim. ne iş anlamadım gitti.
Arkadaşım aynı şeyi bende çaykur da yaşadım bugün şifre yanlış diyo sürekli bende cep telefonumdan gönderdim.
kampanyanın internet adresine elimdeki dört paketi tek tek girdim, her seferinde "olmadı, sen iyisi bilgilerini kontrol edip tekrar dene" uyarısı çıkıyor. bilgilerimde ve şifrede bir yanlış yok, doğru girdiğime eminim. ne iş anlamadım gitti. 
bende de aynı hatayı verdi herşeyi küçük harfle ve telefon numarasını başında 0 olmadan yazdım kabul ettii
çaykur olsun bu olsun yeniden deneyin oluyor yalnız telin abşına sıfır konmayacak
cok tesekkur ederım bilgilendırme için ne yazık ki üniversite yıllarından kalma bir alıskanlık azaltmam lazım
Ben de bu kampanyaya katılsam mı diye düşündüm. Sonra baktım bim'de kahve 15 kuruş diğer yerlerde 3'ü 1 arada 15 kuruş vazgeçtim