Bağlanılan Hatırlatmalar

• Nescafe çekiliş sonucu: 08 Nisan 2011

Gönderen Konu: nescafe çekilişle 10 BMW116 i 5 ocak-31 mart  (Okunma sayısı 32768 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı joao

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: nescafe çekilişle 10 BMW116 i 5 ocak-31 mart
« Yanıtla #50 : 13 Ocak 2011, 15:24:33 »
kampanyanın internet adresine elimdeki dört paketi tek tek girdim, her seferinde "olmadı, sen iyisi bilgilerini kontrol edip tekrar dene" uyarısı çıkıyor. bilgilerimde ve şifrede bir yanlış yok, doğru girdiğime eminim. ne iş anlamadım gitti. >:(

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #51 : 13 Ocak 2011, 15:31:04 »
Arkadaşım aynı şeyi bende çaykur da yaşadım bugün şifre yanlış diyo sürekli bende cep telefonumdan gönderdim.
Gayret değil, Niyet önemli.

Çevrimdışı Helen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #52 : 13 Ocak 2011, 20:58:01 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kampanyanın internet adresine elimdeki dört paketi tek tek girdim, her seferinde "olmadı, sen iyisi bilgilerini kontrol edip tekrar dene" uyarısı çıkıyor. bilgilerimde ve şifrede bir yanlış yok, doğru girdiğime eminim. ne iş anlamadım gitti. >:(

bende de aynı hatayı verdi herşeyi küçük harfle ve telefon numarasını başında 0 olmadan yazdım kabul ettii

Çevrimdışı esrapek

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #53 : 13 Ocak 2011, 21:03:54 »
çaykur olsun bu olsun yeniden deneyin oluyor yalnız telin abşına sıfır konmayacak

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #54 : 13 Ocak 2011, 21:14:35 »

Buradan yollayabilirsiniz, yalnız bedava çıkanlara kötü haber. Sık kullanılanlarda belirtilmiş, ambalajı illa ibraz etmeniz gerekeceğinden kampanyanın biteceği 31.03.2011 e kadar vermeyin demişler. Şifreyle katılırsanız tabi, katılmazsanız gidin bedavanızı alın demiş yani. Katılırsanız da bedavalı ambalajı verirseniz arabayı unutun, illa ibraz isteriz demiş yani :)

Benim aklıma cinlik geldi, bedava yazan yerle, şifre olan yeri ikiye bölsem, araba çıksa bana da arabanın yarısını mı verirler acaba  ;D ;D ;D

hehe

ben bedavaları gıder alırım valla kesin nasılsa araba biraz zor :) hatta hepsınden bedava cıksın.bız cok içioz.bugun 2 tane içtim ikisinden de bedava cıktı.ama hakıkaten sacma olmus hem bedava hem cekılıs kodu var
:)

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #55 : 14 Ocak 2011, 10:01:59 »
catpat antalya yalnız sağlık açısından diyeyim kola, hamburger, ketçap, bu kahveler olsun içinde GDO'lu mısırlardan elde edilen şeker kullanılıyor. Direk şirket adı vermek istemiyorum yalnız FOOD INC. belgeselini izlersen ne demek istediğimi anlarsın, şeker hastalığı, obezite gibi pek çok hastalığı tetiklemekte. Ben şahsen ayda yılda bir, çekilişten çekilişe işte  :D :D :D Sizin tercihinizdir ama bence çok tüketmeyin.  :-X
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #56 : 14 Ocak 2011, 15:03:10 »
cok tesekkur ederım bilgilendırme için ne yazık ki üniversite yıllarından kalma bir alıskanlık azaltmam lazım
:)

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #57 : 15 Ocak 2011, 19:58:55 »
cok tesekkur ederım bilgilendırme için ne yazık ki üniversite yıllarından kalma bir alıskanlık azaltmam lazım

Dediğim şekilde ben yarısını kestim, bizim burada 7 market dolaştım. Şükür merkezi yerdeyiz inanın 7 tanesinden 5 inde kampanyalı ürün var ama 4ü "bedavasını vermiyoruz" dedi. En son bir market veriyoruz dedi. 4 tane almıştım, 3ünden bedava çıktı. Şimdi hediyelerden birini içtim, ondan da bedava çıktı  ;D ;D ;D Çok içemiyorum ben bu mereti, diğerlerinden bedava çıkar mı göreceğiz  ;)
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
« Yanıtla #58 : 15 Ocak 2011, 20:27:53 »
Ben de bu kampanyaya katılsam mı diye düşündüm. Sonra baktım bim'de kahve 15 kuruş diğer yerlerde 3'ü 1 arada 15 kuruş vazgeçtim :)
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #59 : 15 Ocak 2011, 20:41:33 »

Dediğim şekilde ben yarısını kestim, bizim burada 7 market dolaştım. Şükür merkezi yerdeyiz inanın 7 tanesinden 5 inde kampanyalı ürün var ama 4ü "bedavasını vermiyoruz" dedi. En son bir market veriyoruz dedi. 4 tane almıştım, 3ünden bedava çıktı. Şimdi hediyelerden birini içtim, ondan da bedava çıktı  ;D ;D ;D Çok içemiyorum ben bu mereti, diğerlerinden bedava çıkar mı göreceğiz  ;)
kesilmişe verdilermi bedavayı yani :)