orasıda birbirine girmiş sonuçlar açıklanmamış ama ortalık karışmış
dün listede olmayanlar bugun ilk sıraya yerleşmiş hemde aynı kişiler farklı isimlerle pes diyorumya,bunlar yuzundan katılamaz olduk yarışmalara!!
aç gözlüler, doymak bilmiyolar işte
1. hafta kazananıyım ama inanın laflarınızın hicbirini üzerime alınmıyorum cünki sahtem yok sahteler burdada finansta da elendiler zaten
be n artık liste yapıyoru m so n 20 kaza na nı destekle miyoru m .hatta regalde baya n kaza n mış tekrar katıl mış . destek istedi red etti m . b e ni sildi. hep ba na hep ba na ol maz ki .g öz yu m mayı n arkadaşalr bu nlara . niye dur mada n ay nı kişilere kaza ndıralı m . lütfe n biraz ö ze n . kla vye m bozuk pardo n
be n artık liste yapıyoru m so n 20 kaza na nı destekle miyoru m .hatta regalde baya n kaza n mış tekrar katıl mış . destek istedi red etti m . b e ni sildi. hep ba na hep ba na ol maz ki .g öz yu m mayı n arkadaşalr bu nlara . niye dur mada n ay nı kişilere kaza ndıralı m . lütfe n biraz ö ze n . kla vye m bozuk pardo n
aynen,sana katılıyorum ve senin izlediğin yolu izliyorum bende...biraz da başkaları kazansın,fırsat vermek lazım...ama malesef genelde aynı kişiler kazanıyor,ben mesela ne kadar niyetlenirsem niyetleneyim oylamalı yarışmalarda kazanamadım,benim gibi de,bir sürü arkadaş var forumda...umarım bu yıl değişir biraz
haklısın birazda başkaları kazanmalı mesela biz:))
adamodanın yazdıkları çok doğru.bu sefer bende katıldım ama açıkçası hiç umudum yok
burdada kimse üzerine alınmasın ama illa her yarışmayada yetişmek zorunda deilsiniz elbette yetişmek istersiniz ama süreklii hep aynı kişilerin oy istemesinden ben bıktım ya hep aynı kişiler ya her oylamalı yarışmayada katılmayın her her gün oy istemeyin bbunalıyoruz ben kendimden çocugumdan ailemden fedakarlık yaparak bura giriyorum daha kampanyalara katılmadan hop dk on kişi begen diyor tanıdıgıma bana zamanında oy verenlere elimden geldigi kadar yardımcı olmak istiyorum tabiyki bende zamanında katıldıgım oylamalı yarışmalardan destek istedim hepsindende elim boş döndü favori hariç ordada uzun süren bi yarışmaydı ugraştıran bi yarışmaydı fazla katılım olmadı sagolsunlar oy verenelr oldu o kişileride unutmam zaten ama şunuda ögrendim özellikle oylamalı yarışmalarda seçici olmayı ögerendim lütfen özellikle sürekli ayn kişiler oy isterken bi kere daha düşünsünler herkeze destek olmak istiyorum ama lütfen bunaltmadan olsun bu