Gönderen Konu: Veetlist  (Okunma sayısı 4628 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı adamoda

• Usta Kampanyacı
Ynt: Veetlist
« Yanıtla #20 : 02 Ocak 2011, 13:45:49 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
burdada kimse üzerine alınmasın ama illa her yarışmayada yetişmek zorunda deilsiniz elbette yetişmek istersiniz ama süreklii hep aynı kişilerin oy istemesinden ben bıktım ya hep aynı kişiler ya her oylamalı yarışmayada katılmayın her her gün oy istemeyin bbunalıyoruz ben kendimden çocugumdan ailemden fedakarlık yaparak bura giriyorum daha kampanyalara katılmadan hop dk on kişi begen diyor tanıdıgıma bana zamanında oy verenlere elimden geldigi kadar yardımcı olmak istiyorum tabiyki bende zamanında katıldıgım oylamalı yarışmalardan destek istedim hepsindende elim boş döndü favori hariç ordada uzun süren bi yarışmaydı ugraştıran bi yarışmaydı fazla katılım olmadı sagolsunlar oy verenelr oldu o kişileride unutmam zaten ama şunuda ögrendim özellikle oylamalı yarışmalarda seçici olmayı ögerendim lütfen özellikle sürekli ayn kişiler  oy isterken bi kere daha düşünsünler herkeze destek olmak istiyorum ama lütfen bunaltmadan olsun bu

tam  beni m anlatmak istediklerimi yazmışsın . teşekkürler . 

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 03 Ocak 2011, 13:23:02 »
be n artık liste yapıyoru m so n 20 kaza na nı destekle miyoru m .hatta regalde  baya n kaza n mış tekrar katıl mış . destek istedi red etti m .  b e ni sildi.  hep  ba na hep  ba na ol maz ki .g öz yu m mayı n arkadaşalr  bu nlara .   niye dur mada n ay nı kişilere kaza ndıralı m . lütfe n  biraz ö ze n . kla vye m  bozuk  pardo n
aynen,sana katılıyorum ve senin izlediğin yolu izliyorum bende...biraz da başkaları kazansın,fırsat vermek lazım...ama malesef genelde aynı kişiler kazanıyor,ben mesela ne kadar niyetlenirsem niyetleneyim oylamalı yarışmalarda kazanamadım,benim gibi de,bir sürü arkadaş var forumda...umarım bu yıl değişir biraz  :)

kim olduğunuzuda yazında bende listemden sizi kaldırmak istiyorum sabah 7 de yattım dün bu kadar kolay değil son 20 kazanan ne demek ya çok komikce bir şey bu ben 3 ay önce birinci oldum şimdi gene girdim yarışmaya son 20demeek belkide benim 4 senemi alacak... her neyse facebook isimlerinizi verin sizi silmek istiyorum emek olmadan kzaılmaz bak yasemin lival girdi ben girdim nermin uz bile girdi yarışmaya yasemin benim arkadaşım ama demedimki sen kazanıyorsun sürekli ben sana oy vermeyecğim falan... amaaaaaan herneyse sizde beni silin bende sizi tanıdıklarımdan çıkartayım sizi kafanız şişmesin öyle oyu istemeyerek verecekseniz helede sonradan laf konuşarak insanları kıracaksanız hiç dialogumuz olmasın daha iyi. ben evliyim aynı zamanda okul öncesi öğretmenliği okuyorum aynı zmanda yöneticilik yapıyorum aynı zamandada yarışmaya katılıp gecenin yarısına kadar emek veriyorum. kazanmak öle kolay olsaydı kimse uğraşmazdı kusura bakmayın ama sizin gibi düşünen olsa olsa 10 kişi çıkar 10 kişinin vermek istemediği oyla kazanamayacaksam eğer 2 saatdaha uykusuz kalır o 10 kişiyi tmamalarım. çok kırıcı konuşuyorsunuz.
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 03 Ocak 2011, 13:28:09 »
be n artık liste yapıyoru m so n 20 kaza na nı destekle miyoru m .hatta regalde  baya n kaza n mış tekrar katıl mış . destek istedi red etti m .  b e ni sildi.  hep  ba na hep  ba na ol maz ki .g öz yu m mayı n arkadaşalr  bu nlara .   niye dur mada n ay nı kişilere kaza ndıralı m . lütfe n  biraz ö ze n . kla vye m  bozuk  pardo n
haklısın birazda başkaları kazanmalı mesela biz:))
lerzan nasılda haklı buldun anlamadım canım ya? sanırım demek istediğini anlamadın...sen beni ne zman face girdin de uok gördün sürekli oy topluyorum emekelrim yaptıklarım kolaymı sence? ben sanada söyledim tatlım biraz amn geöçsin sende kazanırsın çünkü sende her isteyene oy veriyorsun ama böyle oylamlı yarışmalarda biz kaznıyoruz buna sevimnmeniz lazım jileciler fakeciler size bırakacakmı bu hediyeleri biz çekilelim o zaman sizde alamayacaksınız hediyeleri... biz gibi kaç kişiyi şikayet ettiniz???? kaç kişiye dava açtınız??? kaçö tane fake hesap kapattırdınız?? firmalara tek tek mil atıyoruz çok zor inanın biraz sizde destk olun lerzancım tamamını sana söylemiyorum tabikide ama çok sinirlendim ya migren rahatsızlığım var bi ışık minicik bi ses mahveder adamı yılmadan bıkmadan oy topluyorum daha ne olsun.........

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 03 Ocak 2011, 13:33:58 »
lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn yalvarıyorum bu ilkeyi savunanlar silin beni çünkü sizinle aynı otrtamda bile olmak istemiyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yan gel yat osman ohhh gelsin hediyeler ne alaaaa :) ne muhteşem bişey nerde bu ? siz nerede yaşıyorsunuz ya nermin uz neslihan dirier ebru sönmez bunlara karşı çıkacaksınız siz hangi taraftasınız? fakecilere karşı çıkıp uğraşacağınızıa emek veren arkadaşlarınızı kötülüyorsunuz.. hiç bir şey demiyorum  nolur beni silin selda gök-selda mert face adreslerim mert ve gök soyadlı tüm kişileri silin hepsi benim ailem sülalemdir...

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 03 Ocak 2011, 14:32:25 »
konuyu kilitliyorum