be n artık liste yapıyoru m so n 20 kaza na nı destekle miyoru m .hatta regalde baya n kaza n mış tekrar katıl mış . destek istedi red etti m . b e ni sildi. hep ba na hep ba na ol maz ki .g öz yu m mayı n arkadaşalr bu nlara . niye dur mada n ay nı kişilere kaza ndıralı m . lütfe n biraz ö ze n . kla vye m bozuk pardo n
haklısın birazda başkaları kazanmalı mesela biz:))
lerzan nasılda haklı buldun anlamadım canım ya? sanırım demek istediğini anlamadın...sen beni ne zman face girdin de uok gördün sürekli oy topluyorum emekelrim yaptıklarım kolaymı sence? ben sanada söyledim tatlım biraz amn geöçsin sende kazanırsın çünkü sende her isteyene oy veriyorsun ama böyle oylamlı yarışmalarda biz kaznıyoruz buna sevimnmeniz lazım jileciler fakeciler size bırakacakmı bu hediyeleri biz çekilelim o zaman sizde alamayacaksınız hediyeleri... biz gibi kaç kişiyi şikayet ettiniz?

kaç kişiye dava açtınız??? kaçö tane fake hesap kapattırdınız?? firmalara tek tek mil atıyoruz çok zor inanın biraz sizde destk olun lerzancım tamamını sana söylemiyorum tabikide ama çok sinirlendim ya migren rahatsızlığım var bi ışık minicik bi ses mahveder adamı yılmadan bıkmadan oy topluyorum daha ne olsun.........