Gönderen Konu: Veetlist  (Okunma sayısı 4648 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
Ynt: Veetlist
« Yanıtla #10 : 28 Aralık 2010, 13:56:21 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
hediyelere bakılırsa ve beğenili olduğu da göz önünde tutulursa, biraz zor  :-\
zaten köpek balıkları üşüşmüş hemen  :-X
Söylediğin hakarete giriyor arkadaşım bende beğenili yarışmalardan nefret ediyorum ama bende katıldım şansımı deniyorum bu yazdığın çok kötü!

sözüm meclisten dışarı, kime dediğim de belli aslında.
yine de özür dilerim, kimseyi kırmak istemem :(
heee :d o zman sorun yok arkadaşım kim ki uzmu :D

bak senin de bildiklerin varmış ;D ;D
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #11 : 28 Aralık 2010, 16:43:17 »
orasıda birbirine girmiş sonuçlar açıklanmamış ama ortalık karışmış
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
« Yanıtla #12 : 28 Aralık 2010, 17:19:50 »
dün listede olmayanlar bugun ilk sıraya yerleşmiş hemde aynı kişiler farklı isimlerle pes diyorumya,bunlar yuzundan katılamaz olduk yarışmalara!!

Çevrimdışı kelebeketkisi

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #13 : 29 Aralık 2010, 01:11:07 »
aç gözlüler, doymak bilmiyolar işte  >:(

Çevrimdışı LiYaBu

• Usta Kampanyacı
  • Edepli Edebinden Susar Edepsiz de Susturdum Sanar
« Yanıtla #14 : 01 Ocak 2011, 22:43:21 »

1. hafta kazananıyım ama inanın laflarınızın hicbirini üzerime alınmıyorum cünki sahtem yok sahteler burdada finansta da elendiler zaten

Çevrimdışı adamoda

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 01 Ocak 2011, 22:52:08 »
 be n artık liste yapıyoru m so n 20 kaza na nı destekle miyoru m .hatta regalde  baya n kaza n mış tekrar katıl mış . destek istedi red etti m .  b e ni sildi.  hep  ba na hep  ba na ol maz ki .g öz yu m mayı n arkadaşalr  bu nlara .   niye dur mada n ay nı kişilere kaza ndıralı m . lütfe n  biraz ö ze n . kla vye m  bozuk  pardo n

Çevrimdışı kelimeler_yetse

• Usta Kampanyacı
  • kaderini yaşa yada yenisini yaz!
« Yanıtla #16 : 01 Ocak 2011, 23:07:39 »
be n artık liste yapıyoru m so n 20 kaza na nı destekle miyoru m .hatta regalde  baya n kaza n mış tekrar katıl mış . destek istedi red etti m .  b e ni sildi.  hep  ba na hep  ba na ol maz ki .g öz yu m mayı n arkadaşalr  bu nlara .   niye dur mada n ay nı kişilere kaza ndıralı m . lütfe n  biraz ö ze n . kla vye m  bozuk  pardo n
aynen,sana katılıyorum ve senin izlediğin yolu izliyorum bende...biraz da başkaları kazansın,fırsat vermek lazım...ama malesef genelde aynı kişiler kazanıyor,ben mesela ne kadar niyetlenirsem niyetleneyim oylamalı yarışmalarda kazanamadım,benim gibi de,bir sürü arkadaş var forumda...umarım bu yıl değişir biraz  :)

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #17 : 01 Ocak 2011, 23:11:21 »
haklısın birazda başkaları kazanmalı mesela biz:))
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #18 : 01 Ocak 2011, 23:14:21 »
adamodanın yazdıkları çok doğru.bu sefer bende katıldım ama açıkçası hiç umudum yok :(

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 02 Ocak 2011, 11:20:19 »
burdada kimse üzerine alınmasın ama illa her yarışmayada yetişmek zorunda deilsiniz elbette yetişmek istersiniz ama süreklii hep aynı kişilerin oy istemesinden ben bıktım ya hep aynı kişiler ya her oylamalı yarışmayada katılmayın her her gün oy istemeyin bbunalıyoruz ben kendimden çocugumdan ailemden fedakarlık yaparak bura giriyorum daha kampanyalara katılmadan hop dk on kişi begen diyor tanıdıgıma bana zamanında oy verenlere elimden geldigi kadar yardımcı olmak istiyorum tabiyki bende zamanında katıldıgım oylamalı yarışmalardan destek istedim hepsindende elim boş döndü favori hariç ordada uzun süren bi yarışmaydı ugraştıran bi yarışmaydı fazla katılım olmadı sagolsunlar oy verenelr oldu o kişileride unutmam zaten ama şunuda ögrendim özellikle oylamalı yarışmalarda seçici olmayı ögerendim lütfen özellikle sürekli ayn kişiler  oy isterken bi kere daha düşünsünler herkeze destek olmak istiyorum ama lütfen bunaltmadan olsun bu