bana bugun sonunda vaselin geldi aras kargo ile
444 12 94 arayın bilgi veriyor hafta sonuna kadar dağıtım bitecek diyor bayan
arkadaşlar damla su hakkında internette bazı yazılar dolaşıyor, ne kadarı doğru bilemem ama, bir keresinde markete sormuştum, bu suyu kaça alıyorsunuz siz diye? ucuz dedi adam, ucuza almıyorsunuz ücretsiz alıyorsunuz dedim adam gıkını çıkartamadı. bu su marketlere ücretsiz veriliyor... neden ücretsiz verildiğini siz düşünün artık...
harikulade bir kadındı konuştuğum.
son derece kibar ve ilgili. bazı geri dönüşler olmuş, dönenlerin içinde isminiz varsa yeniden göndertirim dedi. eğer değilse de, hafta sonuna kadar gelecekmiş. dün başlamışlar dağıtıma. bilginiz olsun
Bende geçen salı aramıştım bu numarayı bu cuma bitecek demişti 1 hafta geçti hala gelecek oyalıyolar resmen
ürünü eline ulaşmayanlar
Telefon: (0212) 282 22 72 fikrimühimin telefon numarası arayın ilgileniyorlar...
444 12 94 numarayı aradım bilgilerimi verdim 15 dk sonra geri arandım ve benim adresimde teslim edildigini sölediler tanımadıgım bi isime töbe töbe sinir bi durum
Benim de gelmedi Damla su ile ilgili paketim.Şimdi FM e mail attım bakalım ne sonuç çıkacak
arkadaşlar fikrimühim.com daa sadece bize mail gönderilen kampanyalara mı katılabiliyoruz? bi yardımcı olabilir misiniz? denedimbiliyorum.com gibi katılacak anketler yok mu? illa mail mi gelecek önce?
evet mail gelecek ama erkek üyelere az kampanya geliyo