Gönderen Konu: Fikrimühim Damla Su  (Okunma sayısı 26976 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bungee

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Fikrimühim Damla Su
« Yanıtla #90 : 07 Ocak 2011, 16:19:45 »
Fikri Mühim'in istisna olarak adlandırdığı topluluktansınız. Ad - Soyad - Adres bilgisini yan yana yazamayan / okuyamayan insanlarla çalışıyorlar, sonra istisna deniliyor. Kardeşimin kargosunu İstanbul'a göndermişler, ikametgah İzmir tabi. Oradaki kargo elemanı aramasa haberimiz olmayacak. Diğer aile bireyleri de kargo bekliyor, onları nerelerden toplarım bilmiyorum. İsim - Adres bilgisini yan yana yazamadıklarından / okuyamadıklarından sizin kargonuz da farklı isime gelmiştir.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bana da gelmiş fakat isim başkasının kargocu vermedi,adres doğru isim başka anlamadım.

Çevrimdışı bungee

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #91 : 07 Ocak 2011, 16:59:21 »
PostAsist ile tekrar görüştüm. Kargolarımın birini Bursa'ya, birini İstanbul Moda'ya, diğerini Ankara'ya göndermişler. Kuryelerimiz esnek davranıyor, adresteki kişiye, gönderiyi, alıcısı olmamasına rağmen, teslim edebilirler dediler. "Eğer" geri dönerse ve Fikri Mühim bize doğru adres gönderirse, önümüzdeki hafta cuma gününden sonra gönderebiliriz dediler. Tebrik ediyorum kendilerini.
« Son Düzenleme: 07 Ocak 2011, 18:22:36 Gönderen: bungee »

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
« Yanıtla #92 : 07 Ocak 2011, 19:41:02 »
Bu sular sadece Ankara Antalya Bursa İstanbul ve İzmir için geçerli arkadaşlar. Bide ben damacana su kullanmıyorum bunu sipariş edince benden ne kadar damacana fiyatı alırlar bilgisi olan varmı acaba ??

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #93 : 07 Ocak 2011, 19:53:34 »
Ben bugun gelmeyen vaselin için FM yi aradım. Bana size yenide gönderim yapalım dendi pazartesi en gec elinizde olur dedi konustugum kişi bakalım elimde olucak mı pazartesi gunu ???

Çevrimdışı siremims

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #94 : 08 Ocak 2011, 00:53:32 »
inşallah gelr cnm

Çevrimdışı gulmelek

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #95 : 08 Ocak 2011, 02:53:29 »
damla su istıyorum

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #96 : 08 Ocak 2011, 14:51:33 »
aylin özersen adıyla gelmiş bizede onada bizim adla gider muhtemelen

Çevrimdışı eftelya2903

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #97 : 08 Ocak 2011, 19:25:50 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ben bugun gelmeyen vaselin için FM yi aradım. Bana size yenide gönderim yapalım dendi pazartesi en gec elinizde olur dedi konustugum kişi bakalım elimde olucak mı pazartesi gunu ???
benimde gelmedi hala  :( rica etsem telefonu verebilirmisin arkadaşım bende sorayım

Çevrimdışı desire

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #98 : 08 Ocak 2011, 20:13:59 »
önceki katıldığım kampanya ne zaman biterde bu su kampanyasına katılabiliriz bi fikri olan varmı  ???
siyahrujum.blogspot.com

Çevrimdışı canburuk

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #99 : 08 Ocak 2011, 21:19:05 »
Bugün bana damla su indirim kuponları geldi ama içinde sadece 3 adet %50 indirim kuponu ve bir tanede küçük damla su geldi 19litrelik bedava kupon gelmedi bugün aynı bana geldiği gibi bir arkadaşımada eksik gelmiş fikri mühim de hiç karışıklık olmazdı ne oldu bazı arkadaşlarımada glade oda kokusu için mail gelmiş ama açamamışlar telefon ettiklerindede kontenjan doldu demişler madem kontenjan doldu ne diye mail gönderiyorlar