Fikrimühimden Damla Suyla ilgili bir mail geldi.
1 adet magnet buzdolabı için bir adet 500 ml. damla su ve indirim kuponu göndereceklermiş
Keşke dünkü koku gelseydi ben oda kokularını çok severim.O gelmedi suyla ilgili geldi nasip bakalım sizde kontrol edin bakalım.
Kampanyaya katıldıktan sonra adresinize MühimPaketiniz postalanacaktır.
Bu kampanyamıza özel olarak paketinizde;
MühimKampanya ile ilgili mektubunuz,
Kampanyanın nasıl işlediğini anlatan MühimKılavuzunuz,
1 adet Damla Su Magneti
1 adet 500ml Damla Suyunuz
1 adet 19 Litre Damla damacana hediye kuponu(Damla Su bayilerinden ya da 444 55 66 nolu Damla SiparişMerkezi’nden verilecek 19 Litrelik damacana siparişleri içindir.)
Arkadaşlarınıza dağıtmanız için Damla Su bayilerinden ya da 444 55 66 nolu Damla Sipariş Merkezi’nden verilecek 19 Litrelik Damla damacana siparişlerinde geçerli 4 adet % 50 indirim kuponu
banada gelmiş mühim kampanya kontrol edin arkadaşlar
bana da bu gelmiş koku gelmemişti neyse bu da iyi 19 litre su bedava gelcek hehheh:))
banada gelmiş ama ben diğer kampanyayı tercih ederdim
bana ne koku ne de su ile ilgili mail geldi.
Benim de ablamlar almış. Az önce küçük şaşalla içtim. Tadı güzel, fena değil ama Coca Cola Company desteğiyle üretiliyormuş. Para vermemek, tercih etmemek daha iyi olur kanısındayım. Tabi benim görüşüm.
ben zaten doğum sonrası bana denemem amaçlı hastanede verilen Damla suyu bile içmemiştim susumdan yanmamarağmen. Hayatta ağzıma koymuyacağım markadır coco cola
banada gelmıs

ama maıl yoktu bakın yınede sız bence