banada gelmedi istanbul anadolu yakasındayım.
arkadaşlar fikrimuhim dağıtım konusunda çok başarısız eşim vaseline kampanyasına katıldı paketi bir türlü gelmedi kaç kere mail attım yok aron dağıtım yok nar post firmasında dediler en son dün öğleden sonra fikrimuhimi aradım paketi Ahmet isminde komşumun teslim aldığını dağıtımı aron dağıtımın yaptığını söylediler zor bela aron dağıtıma ulaştım yanlış apartmana gitmişler daha doğrusu bizim caddeye gelmemişler muhtemelen bugün öğleden sonra elinizde olur dediler ve teslim ettiler ama paket yırtılmış bantla yapıştırmışlar dikkatli olun dağıtımı yapan firmayı bulup sıkıştırın yoksa kendi menfaatlerine kullanıyor olabilirler dikkatli olun
bana bugn geldi
içinde bi tane %100 4 tane %50 var
bunları nasıl kullancaz
yani babam bizim damla su damacanamız yok vermezler blmem ne dio

kullanan var mııı
arkadaşlar fikrimuhim dağıtım konusunda çok başarısız eşim vaseline kampanyasına katıldı paketi bir türlü gelmedi kaç kere mail attım yok aron dağıtım yok nar post firmasında dediler en son dün öğleden sonra fikrimuhimi aradım paketi Ahmet isminde komşumun teslim aldığını dağıtımı aron dağıtımın yaptığını söylediler zor bela aron dağıtıma ulaştım yanlış apartmana gitmişler daha doğrusu bizim caddeye gelmemişler muhtemelen bugün öğleden sonra elinizde olur dediler ve teslim ettiler ama paket yırtılmış bantla yapıştırmışlar dikkatli olun dağıtımı yapan firmayı bulup sıkıştırın yoksa kendi menfaatlerine kullanıyor olabilirler dikkatli olun
cnm bana fikrimuhime ulastıgın numarayı verebilirmisin benimkide gelmedi sinir oldum ya
banada gelmedi fikrimühim bi şey yollasa zaten
banada gelmiyor yaaa offf
cnm bana fikrimuhime ulastıgın numarayı verebilirmisin benimkide gelmedi sinir oldum ya
0212 282 22 72 fikrimuhimin numarası
Elinizdeki damacana iyi durumdaysa ücretsiz değiştiriyorlar.
Fikri Mühim'in beyanına göre gönderimlerin bugün tamamlanması bekleniyormuş. Yanlış adres durumu çok çok istisnai durumlarda oluyormuş. Paket gönderimlerinde hiç bir sorun yokmuş.
Bekliyorum Fikri Mühim, bugün de gelmeyecek, adım gibi biliyorum.
bana bugn geldi
içinde bi tane %100 4 tane %50 var
bunları nasıl kullancaz
yani babam bizim damla su damacanamız yok vermezler blmem ne dio
kullanan var mııı
bana da gelmiş fakat isim başkasının kargocu vermedi,adres doğru isim başka anlamadım.