Gönderen Konu: Fikrimühim Damla Su  (Okunma sayısı 28225 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ibalci

• Usta Kampanyacı
Ynt: Fikrimühim Damla Su
« Yanıtla #80 : 06 Ocak 2011, 17:15:59 »
banada gelmedi istanbul anadolu yakasındayım.

Çevrimdışı presence

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #81 : 06 Ocak 2011, 17:52:42 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

arkadaşlar fikrimuhim dağıtım konusunda çok başarısız eşim vaseline kampanyasına katıldı paketi bir türlü gelmedi kaç kere mail attım yok aron dağıtım yok nar post firmasında dediler  en son dün öğleden sonra fikrimuhimi aradım paketi Ahmet isminde komşumun teslim aldığını dağıtımı aron dağıtımın yaptığını söylediler zor bela aron dağıtıma ulaştım yanlış apartmana gitmişler daha doğrusu bizim caddeye gelmemişler muhtemelen bugün öğleden sonra elinizde olur dediler ve teslim ettiler ama paket yırtılmış bantla yapıştırmışlar dikkatli olun dağıtımı yapan firmayı bulup sıkıştırın yoksa kendi menfaatlerine kullanıyor olabilirler dikkatli olun

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #82 : 06 Ocak 2011, 20:06:08 »
bana bugn geldi
içinde bi tane %100 4 tane %50 var
bunları nasıl kullancaz
yani babam bizim damla su damacanamız yok vermezler blmem ne dio :P kullanan var mııı

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #83 : 06 Ocak 2011, 20:13:14 »

arkadaşlar fikrimuhim dağıtım konusunda çok başarısız eşim vaseline kampanyasına katıldı paketi bir türlü gelmedi kaç kere mail attım yok aron dağıtım yok nar post firmasında dediler  en son dün öğleden sonra fikrimuhimi aradım paketi Ahmet isminde komşumun teslim aldığını dağıtımı aron dağıtımın yaptığını söylediler zor bela aron dağıtıma ulaştım yanlış apartmana gitmişler daha doğrusu bizim caddeye gelmemişler muhtemelen bugün öğleden sonra elinizde olur dediler ve teslim ettiler ama paket yırtılmış bantla yapıştırmışlar dikkatli olun dağıtımı yapan firmayı bulup sıkıştırın yoksa kendi menfaatlerine kullanıyor olabilirler dikkatli olun
cnm bana fikrimuhime ulastıgın numarayı verebilirmisin benimkide gelmedi sinir oldum ya

Çevrimdışı mam

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #84 : 06 Ocak 2011, 20:23:44 »
banada gelmedi fikrimühim bi şey yollasa zaten  >:(
oy veren oy alır:)

Çevrimdışı siremims

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #85 : 07 Ocak 2011, 00:47:38 »
banada gelmiyor yaaa offf

Çevrimdışı presence

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #86 : 07 Ocak 2011, 08:23:08 »

cnm bana fikrimuhime ulastıgın numarayı verebilirmisin benimkide gelmedi sinir oldum ya

0212 282 22 72 fikrimuhimin numarası

Çevrimdışı aladar

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #87 : 07 Ocak 2011, 08:53:16 »
bana da gelmedi

Çevrimdışı bungee

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #88 : 07 Ocak 2011, 15:54:32 »
Elinizdeki damacana iyi durumdaysa ücretsiz değiştiriyorlar.

Fikri Mühim'in beyanına göre gönderimlerin bugün tamamlanması bekleniyormuş. Yanlış adres durumu çok çok istisnai durumlarda oluyormuş. Paket gönderimlerinde hiç bir sorun yokmuş.

Bekliyorum Fikri Mühim, bugün de gelmeyecek, adım gibi biliyorum.

bana bugn geldi
içinde bi tane %100 4 tane %50 var
bunları nasıl kullancaz
yani babam bizim damla su damacanamız yok vermezler blmem ne dio :P kullanan var mııı

Çevrimdışı funday77

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #89 : 07 Ocak 2011, 16:02:33 »
bana da gelmiş fakat isim başkasının kargocu vermedi,adres doğru isim başka anlamadım.