Arkadaşlar bu şifreli paketlerin üzerinde araba resmi falan yok değil mi?Geçen gün bir yerde gördüm 6'lı fırsat paketini ama kutunun üstünde çekilişe dair bir tanıtım falan yoktu.Gidip de yanlış paketi almayayım..
Sol altta turuncu Sınırlı sayıda fırsat paketi yazıyor. Diazemin paylaştığı videoda var, konu başlığına da koymuştuk. Migros'ta 19,90 TL şu an bulabilirsen elbette

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
memoli dediğin hadiseyi ben çoktan yaptım bile

tirasol.com a yazı gönderdim, teşekkür ederek P&G protector and gamble la görüşeceklerini ilettiler

Şansını dene tabii ama biz sayfalar dolusu fiyat ve piyasada bulamama konusunu konuşuyoruz. Ben 2 gün önce aldım, bence Migros'a bir bak
arkadaşlar bu sitede yok sanırım öyle bir paket sipariş vercektim olsaydı ama başka bişey buldum ziyaretci defterine anınızı ve ya bizimle ilgili görüşlerinizi yazın traş sonrası krem kazının diyor iyi olmazmı nedersiniz
)
Kayit olun veya giris yapin
Edirne de hangi markette var acaba .bilen varmı arkadaşlar?
Bugün adeseye baktım 28tl idi içimden yuh dedim çıktım.Videoyu izledim fakat tam belli olmuyor.köşesinde fırsat paketi yazıyor ama şifre ile ve araba ile ilgili bir resim yok değil mi?Sadece turuncu yerde sınırlı sayıda fırsat paketi yazıyordu.

P&G Gillette Mach 3 6lı (Altılı) promosyonlu paketlerindeki şifreyi 2944'e gönder, BMW kazan.
Kampanya 15 ARALIK-28 ŞUBAT arası gerçekleşecektir. 4 MART tarihinde yapılan çekilişin sonucu 9 MART tarihinde Akşam gazetesinde ilan edilecek. Herkese bol şanslar...
Çekiliş sonucu
3 adet BMW 3.20 d
33 adet 5000 TL değerinde Teknosa Hediye çeki
333 adet Gillette kişisel bakım seti
ikramiye olarak dağıtılacak.
Diazem aşağıda kampanya videosunu paylaşmıştır
Kayit olun veya
giris yapin** Diazem'e video ve kampanya bilgileri ile katkılarından ötürü teşekkürler.
[/size]
bu arabayı isiyorummmmmmmmmmmmm ...Ama eşim traş makinası kullanıyooo napcam
Valla şahsen bana ferah kristalleri olsun lc waikiki olsun çıkmıyo .Ben çıtayı düşürme kararı aldım

Değil bmw teknosa çeki çıksın yeter........