Bağlanılan Hatırlatmalar

• Mach3 BMW sonucu (Akşam): 09 Mart 2011

Gönderen Konu: Mach3 6lı Bıçak Paketinde BMW var  (Okunma sayısı 24078 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Ynt: Mach3 6lı Bıçak Paketinde BMW var
« Yanıtla #40 : 04 Ocak 2011, 17:25:23 »
walla pinhani-sevmekten usanmam calıyor dısarısı soguk araba kazan gibı..mıgrosa gdyrm bakalim neler war neler yok..:)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #41 : 04 Ocak 2011, 17:29:20 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
walla pinhani-sevmekten usanmam calıyor dısarısı soguk araba kazan gibı..mıgrosa gdyrm bakalim neler war neler yok..:)

Anladık klimalı araban var kanka ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #42 : 04 Ocak 2011, 18:09:16 »

Anladık klimalı araban var kanka ;D

kanka biliyorsun senin kadar merak duyuyorum arabalara..ne hallerle aldım hayrını gormek lazim walla arabama laf yok..:d:d

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #43 : 05 Ocak 2011, 00:04:37 »
Scorpion haklı, havanı atmışsın  ;) Kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Arabayı sürüp foruma da mesaj atmak zor olsa gerek. Ayrıca sen carrefour'dan alsan daha iyi olacak, ararken yaktığın mazota sponsor bulmadıysan tabii  ;D Forum malum kampanyacılar dolu, belki Fish carddan 3000 tl akaryakıt patlatmışssındır bir de  ;D ;D ;D
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2011, 20:58:09 Gönderen: sakaryazede »
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #44 : 05 Ocak 2011, 14:50:13 »
Arkadaşlar şans bu ya, bugün bir arkadaşım Kartal Atalar Migros'a gidiyordu, onunla indim. Aklımda pek Migros'ta Gillette bakmak yoktu ama bir stand ilgimi çekti, talan edilmiş. 19,90 TL idi fiyat, ben aldım. Kalan 8 paketin 6'sını açmışlar, paramparçaydı. Artık içindeki şifreleri mi almak istemişler, içine mi bakmak istemişler bilmiyorum. Ben de kasadan geçtikten sonra kutusunu açtım baktım. Çünkü içindeki yedek bıçak paketlerinin biri 4lü biri 2'li. İçindeki 2likleri 4 lüklerle değişmek gibi bir cinlik yapmak istemiş olabilirler. Artık reyoncular da bantlarla yapıştırmış etmişler.

Şu an orada 6 paket var. Fiyat da Diazem'in söylediği fiyatlarda. Sanırım Devrim gittiği mağazada bulamamış olacak ki yazmamış.

« Son Düzenleme: 05 Ocak 2011, 20:55:37 Gönderen: sakaryazede »

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #45 : 05 Ocak 2011, 23:00:44 »
dosttum sen çok makul bir fiyata almışsın..ben biraz kızdım kaç sefer gittim artık yeter dedim..en son gittiğimde de 6'lı fırsat paketi vardı promosyonsuz..eli boş döndüm..yetkiliyle konuştum..adanadan gelmesini bekliyoruz bu haftaiçinde dedi..bende aynen siz merek etmeyin adanaya gider alır gelirim dedim.. :D :D :D :D

adanaya gideceğim 2 hafta sonra o zaman alırım bende ..walla süpersin..hiç değilse aldınn darısı bana inş.bol şans diliyorummmmmm.. :) :)

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #46 : 05 Ocak 2011, 23:06:37 »
Adese bugunkü fiyatı 22.95 :)
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #47 : 06 Ocak 2011, 09:31:46 »
Devrim yanlış anlaşılma olmuş olabilir zira hem fiş hem reyonda Mach 3 4'lü paket diyordu. Sordum Fiyat bu ürün için mi, 4'lü için mi diye? İçinden çıkan 2 tanesi bedava dediler. Fişte de 4lü paket diyor. Kasaların üstündeki jilet satış standında değildi. Kozmetik reyonuna koymuşlardı. Tamamen tesaüf, kutuları paramparça görünce ondan standa uğradım, açıkçası alışveriş tecrübelerime göre Migros en kazıkçı marketlerden biridir. Orada bu fiyata bulacağımı sanmazdım  :o

dosttum sen çok makul bir fiyata almışsın..ben biraz kızdım kaç sefer gittim artık yeter dedim..en son gittiğimde de 6'lı fırsat paketi vardı promosyonsuz..eli boş döndüm..yetkiliyle konuştum..adanadan gelmesini bekliyoruz bu haftaiçinde dedi..bende aynen siz merek etmeyin adanaya gider alır gelirim dedim.. :D :D :D :D

adanaya gideceğim 2 hafta sonra o zaman alırım bende ..walla süpersin..hiç değilse aldınn darısı bana inş.bol şans diliyorummmmmm.. :) :)

Çevrimdışı aydıner

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #48 : 06 Ocak 2011, 12:59:56 »
Arkadaşlar bu şifreli paketlerin üzerinde araba resmi falan yok değil mi?Geçen gün bir yerde gördüm 6'lı fırsat paketini ama kutunun üstünde çekilişe dair bir tanıtım falan yoktu.Gidip de yanlış paketi almayayım..

Çevrimdışı memoli444

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #49 : 06 Ocak 2011, 13:07:32 »
arkadaşlar bu sitede yok sanırım öyle bir paket sipariş vercektim olsaydı ama başka bişey buldum ziyaretci defterine anınızı ve ya bizimle ilgili görüşlerinizi yazın traş sonrası krem kazının diyor iyi olmazmı nedersiniz :)))

;)