0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bu şifreli paketlerin üzerinde araba resmi falan yok değil mi?Geçen gün bir yerde gördüm 6'lı fırsat paketini ama kutunun üstünde çekilişe dair bir tanıtım falan yoktu.Gidip de yanlış paketi almayayım..
arkadaşlar bu sitede yok sanırım öyle bir paket sipariş vercektim olsaydı ama başka bişey buldum ziyaretci defterine anınızı ve ya bizimle ilgili görüşlerinizi yazın traş sonrası krem kazının diyor iyi olmazmı nedersiniz )Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar bu şifreli paketlerin üzerinde araba resmi falan yok değil mi?Geçen gün bir yerde gördüm 6'lı fırsat paketini ama kutunun üstünde çekilişe dair bir tanıtım falan yoktu.Gidip de yanlış paketi almayayım.. Sol altta turuncu Sınırlı sayıda fırsat paketi yazıyor. Diazemin paylaştığı videoda var, konu başlığına da koymuştuk. Migros'ta 19,90 TL şu an bulabilirsen elbette Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
P&G Gillette Mach 3 6lı (Altılı) promosyonlu paketlerindeki şifreyi 2944'e gönder, BMW kazan. Kampanya 15 ARALIK-28 ŞUBAT arası gerçekleşecektir. 4 MART tarihinde yapılan çekilişin sonucu 9 MART tarihinde Akşam gazetesinde ilan edilecek. Herkese bol şanslar...Çekiliş sonucu 3 adet BMW 3.20 d 33 adet 5000 TL değerinde Teknosa Hediye çeki333 adet Gillette kişisel bakım seti ikramiye olarak dağıtılacak.Diazem aşağıda kampanya videosunu paylaşmıştırLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin** Diazem'e video ve kampanya bilgileri ile katkılarından ötürü teşekkürler.[/size]
Valla şahsen bana ferah kristalleri olsun lc waikiki olsun çıkmıyo .Ben çıtayı düşürme kararı aldım Değil bmw teknosa çeki çıksın yeter........
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinValla şahsen bana ferah kristalleri olsun lc waikiki olsun çıkmıyo .Ben çıtayı düşürme kararı aldım Değil bmw teknosa çeki çıksın yeter........Bana onlar çıktıda ondan gözüm yüksekte
bu arabayı isiyorummmmmmmmmmmmm ...Ama eşim traş makinası kullanıyooo napcam