ben de twitter ile facebook kampanyalarının ayrılmasını rica ediyorum
"facebook/ twitter" kampanyası birlikte veriliyor, benim twitterım yok katılamıyorum
"facebook/ twitter" kampanyası birlikte veriliyor, benim twitterım yok katılamıyorum 
ben konu başlıklarına twitter yada facebook kelimesini eklerim bu şekilde olabilir
ben konu başlıklarına twitter yada facebook kelimesini eklerim bu şekilde olabilir 
teşekkurler, 2si ayrılırsa daha kolay katılabiliriz
bir kaç gündür bloglarla ilgili hep sorun yazılıyor aslında hiç yazmayı düşünmüyordum ancak bazı şeylerin kasıtlı yapıldığını düşünmeye başladım bir kaç hafta önce bana bir mail gelmişti bir kaç blog adı yazılmış vede onların kampanyalarına katılmamma yönünde o blogların büyük hediyeleri eşine dostuna benim gibilere ise sadece krem falan verdiklerini vs gibi bir sürü şey yazan bir mail açıkçası hiç önemsemeyip silmiştim bir iki gündür sürekli bu konu yazılmaya başlayınca şimdi anlamaya başladım birileri blogçuları fen halde dert edinmiş kendine ayrıca şunuda belirtmek istiyorumki şuanda yeni yayına başlayan bir kaç site aynı tarzda kampanyalar için duyuru atıp duruyor gelin kampanyalarınıı burdada tanıtın diye üst üste koyunca hepsini herkes anlamıştır
evet doğru yeni site açtık biz adı da Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Ufuk yeni site açıp mail atan bi siz değilmişsiniz demek ki
ben sadece olan bir şeyi yazdım bu şekilde dalga geçmenize gerek yoktu
Merhaba arkadaşlar.Hazır forumda değişiklik ile ilgili bir konu açılmış bende uzun zamandır dile getirmek istediğim bir konuyu yazmak istiyorum.Ben bir çok foruma üyeyim hatta bazı yakın arkadaşlarıma eğer bir forumdan bir şey indirmek istediğinizde sizden üyelik istiyorsa ve sizde üye olmak içinde zaman kaybetmek istemiyorsanız biolog yazın giriş yapmaya çalışın % 80 girersiniz diyorum.Evet bu kadar çok foruma üyeyim ve bunların %90 ı vbulletin forumları.Hem kullanımı kolay hemde özellikleri açısından daha gelişmiş oluyorlar vs vs..
Bizim HGK forumumuzuda acaba bir gün vbulletin olarak görebilecekmiyiz. 
Sevgiler.
yok yanlış anlama dalga geçmedim tam aksine bazı şeylerden haberdar olduğumuzu belirtmek istedim
Ben konuya baktım da burda konudan şikayetçi olan arkadaşların hepsi rahatsız oldukları için yazan kişiler,yeni site filan açmadıklarından eminim.Sen ise bişeyleri üst üste koyucaz derken arada bizi de götürmüşsün:)