Gönderen Konu: OXXO  (Okunma sayısı 11141 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı daphne76

• Usta Kampanyacı
Ynt: OXXO
« Yanıtla #50 : 04 Aralık 2010, 13:50:02 »
Twitter takipçilerimize özel SÜRPRİZe az kaldı! Bu tweeti RETWEET et, sürprize iyice yaklaş! :) Takip edin --> @OXXOstore

Çevrimdışı glh_n

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
« Yanıtla #51 : 04 Aralık 2010, 17:12:53 »
Ayy çok şükür aldımmm hemdee iki taneee  :P :D sabah uyandım elektirik yoktuu bekle bekle gelmedi bende telefonla birilerini arayıp sayfadan saati ögrendimm  :D 4. ve 5. olduğumuz için triko alcaktıkta ben pantolon isteynce 2 kişiyle anlaşıp değiş tokuş yaptık :D :D 2x69.90  :D hergün kampnya olsa keşkeee  :P :D :D
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı dhande

• Usta Kampanyacı
  • bir varmış bir yokmuş!
« Yanıtla #52 : 04 Aralık 2010, 17:37:39 »
hangi mağazasından aldınız güle güle kullanın...cevahir full muş kapısı bile kilit :) maltepe parkta rezil bir şekilde yazmışlar ama cevahire canlı tanık var kapısından döndü arkadaşım hiç girmeden :):)
Bir umuttu yaşatan insanı aldım elime sazımı!! (:

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #53 : 04 Aralık 2010, 17:43:38 »
yolda çektiğim işkenceye değdi 1 pantolon bide tshirt aldım :D

Çevrimdışı daphne76

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #54 : 04 Aralık 2010, 18:13:51 »
Cevap "CAPACITY" olacaktı. Sorumuza doğru cevabı veren ve bizden Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin'den yapacağı alışverişlerde kullanabileceği 30 TL değerindeki hediye çekini kazananlar;
Zahide Gny Aşçıoğlu - Bartın;Emine Şen - İzmir;Gülsüm Donduran - İzmir;Erbaş Brsl Erbaş - İzmir;Vahide Buyruk - Mersin;Ayurdagül Gelişken Çetin - Çerkezköy;Seda Asan - ...Kayseri;Ece Kalaycıoğlu - İzmir;Mediha Orulkaya - Bandırma;Barış Bahçeci - Kilis

Kazananlar hediye çeklerini almak için; ad, soyad, adres ve telefon bilgilerini Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine göndermeliler. TEBRİKLER:)
« Son Düzenleme: 04 Aralık 2010, 18:16:02 Gönderen: daphne76 »

Çevrimdışı kkurucay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #55 : 04 Aralık 2010, 18:42:43 »
bizde eskişehirde  5 arkadaş gittik  hepimizde aldık

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #56 : 04 Aralık 2010, 20:21:19 »
tebrikler glh_n ve logocuk almanıza çok sevindim.Ben de aldım 2 adet forumistanbuldan ve hic kalabalıkta yoktu gelen sayıda bizimle beraber 15 di iki adet bluz aldık.kardesimde pantalonu aldı ancak pantalonlar bizim hanımlara olmadı belden dar geldi  biraz zayıflamaları gerekiyor ;D

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #57 : 04 Aralık 2010, 20:58:08 »
 :D banada xs dar oldu s de biraz bıol oldu ama mecburen aldım :D

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #58 : 04 Aralık 2010, 21:00:10 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ayy çok şükür aldımmm hemdee iki taneee  :P :D sabah uyandım elektirik yoktuu bekle bekle gelmedi bende telefonla birilerini arayıp sayfadan saati ögrendimm  :D 4. ve 5. olduğumuz için triko alcaktıkta ben pantolon isteynce 2 kişiyle anlaşıp değiş tokuş yaptık :D :D 2x69.90  :D hergün kampnya olsa keşkeee  :P :D :D

güle güle giiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyy :D :D :D :D :D

Çevrimdışı daphne76

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #59 : 04 Aralık 2010, 21:25:48 »
OXXO Ankamall'dan hediyesini alanlar;Yusuf Ali Avcı; Beril Avcı; Çiçek Ceren; Müge Ekinci;Ayten Işık;İlkay Doğan; Selma Avcı; Emel Yılmaz; Meltem Tatlı;Esra Tatlı; Nilüfer Dönmez; Serpil Karadağ;Eylül Oflaz; Hamide Daban; Baran Çelenkoğlu

OXXO Karum'dan hediyesini alanlar; Şaduman Usta Ömeroğlu;Tayfun Yılmaz;; İlkim Gamze Gümüş;Elif Melike Akarca;Gamze Yıldız;Dilara Güngör;Merve Akgöz;Cemile Ataş;Sema Bilgin;Fatma Yıldız;Bilge Bilgin;İpek Özeren;Tuğçe Ataç;Çiğdem Akaya; Başak Gönül

OXXO Maltepe Park'dan hediyesini alanlar; Satiye Yanmaz; Zeynep Erçeltik; Ebru Şahin; Esra Şahin; Serpil Çeltik; Bahar Çetin; Yasemin Topaloğlu;Hilal Çelik; Ceylan Göy; Aylin Madanoğlu; Nazmiye Taşhan; Anıl Hıdır; Cansel Aydın; İrem Aktaş, Merve Aktaş

OXXO Forum İstanbul'dan hediyesini alanlar; Hande Şen; Sevcan Şen; Gamze Canikli; Hilal Yavuz; Yeliz Keleş; Sevgi Keleş;Güçle Polat; Serkan Özten; Mehmet Mikail Özten; Meryem Özten;Selçuk Özten; Sümeyye Özten; Aybike Arıoğlu; Işıl Gerek; Canan Öngün

OXXO Capitol'den hediyesini alanlar;
Büşra Bilgiç; Gamze Uyanık;Sinem Sarı; Tuğbanur Güleç; Sevgi Bozkurt; Hande Geniş; Senanur Güleç;Aylin Başoğlu; Satiye Şenol; Narin Kılıç;Büşra Nur Kılıç; Özden Özel; Öznur Köksal; Şaziye Köksal; Deniz Ayna

OXXO Carrefour'dan hediyesini alanlar; Aysel Gündoğdu; Süheyla Ömeroğlu; Tuğba Geniş; Samet Yetimoğlu; Arzu Yetimoğlu; Gülsün Aras; Ayşin Aras; Eylem Alkun; Zahide Vurgun; Dilek Yılmazer ; Derya Hasköylü; Deniz Hasköylü; Gülşen Kaçak; Dila Kaçak; Canan Ersan

OXXO Akmerkez'den hediyesini alanlar; Seda Yazıcı; Elif Yazıcı; Hayriye Korkmaz; Naime Alkan; S.Sinem Yazıcı; Fatma Alkan; Sinem Korkmaz; Yasemin Alay; Hülya Yıldırım; Derya Evlimen; Permin Özdemir; Seda Erdem; Hayrettin Dilaver; İnci özkul;Leyla uzun