Gönderen Konu: OXXO  (Okunma sayısı 11146 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dhande

• Usta Kampanyacı
  • bir varmış bir yokmuş!
Ynt: OXXO
« Yanıtla #30 : 04 Aralık 2010, 09:14:27 »
akşam kime söylediysem deli muamelesi gördüm kimse giderim demedi  :-\
Bir umuttu yaşatan insanı aldım elime sazımı!! (:

Çevrimdışı nevin41

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 04 Aralık 2010, 09:41:30 »
beni aydınladırmısınız  ben samsundayım eşimi mağazaya gönderecem burdan şifreyi ona söyleyecem oda mağaza satış elemanına . samsunda gecerli sanırım dimi  ..sonra gercekten yazdığınız gibi deli  konumuna düşmesin eşim  naparım sonra dilinden düşmem valla.....
güzel bakan güzel görür hayattan zevk alır.

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 04 Aralık 2010, 09:43:59 »
nevin hanım orada biri olucak ben gittiğimde kağıda adımızı yazdırdık mail adresi slogan ve ad soyad istiyor sonra içeri girin ne triikosun varsa alın kasaya gidin benim listede adım var trikomu aldım diyin

Çevrimdışı dhande

• Usta Kampanyacı
  • bir varmış bir yokmuş!
« Yanıtla #33 : 04 Aralık 2010, 09:47:13 »
ama birde şu var samsunda oxxo yok onun içinde ankara istanbul ve eskişehir dışındakilere face ten soru sorcaklarmış
Bir umuttu yaşatan insanı aldım elime sazımı!! (:

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 04 Aralık 2010, 09:49:25 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ama birde şu var samsunda oxxo yok onun içinde ankara istanbul ve eskişehir dışındakilere face ten soru sorcaklarmış
Onu bekliyin ama 30 tlye pek bişey yok yani tek parça alabilirsiniz biraz pahalı çunku

Çevrimdışı nevin41

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 04 Aralık 2010, 09:50:03 »
cilek receli orada dediğin  yani yetkili kişi kapadamı onamı slogan ve ismi vereceegğiz onu tam anlamdım kusura bakmayın yaş biraz benim orta yaşın üstünde olunca  anlarssın 2 kerde anlıyom be canım  saol yinede verdiğin cevap için

Çevrimdışı nevin41

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 04 Aralık 2010, 09:53:36 »
 evet ya samsunda yok muş mağazaları eee napıyım kısmet  :(

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 04 Aralık 2010, 09:54:06 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
cilek receli orada dediğin  yani yetkili kişi kapadamı onamı slogan ve ismi vereceegğiz onu tam anlamdım kusura bakmayın yaş biraz benim orta yaşın üstünde olunca  anlarssın 2 kerde anlıyom be canım  saol yinede verdiğin cevap için
est demeyin oyle nevin hanım  :)
ben açılışına gittim bakırköydekine orada bir hanım var dedi  babamada banada isminiz mail adresiniz ve slogan nedir hatta babama bile sloganı soylettiler bunuda bir kağıda yazdılar biz hatta 10.cumu neydik  :)
ama şöle birşeyde oldu birkaç hanım geldi sonradan yalvar yakar triko için listeye kendilerini sokturdular yani eğer triko listesine giremezseniz onu yapın vallah yaptı hatta ufak çocuklarınıda getirmişlerdi onların adına bile aldılar  :)

Çevrimdışı mukoo

• Usta Kampanyacı
  • Bir bakış borcun var bana.... G.E.E.<3
« Yanıtla #38 : 04 Aralık 2010, 09:59:29 »
saat 17.00 deki soruya yetişsek bari  :)
bazen durup dururken, birine "pardon bakar mısınız?" diyip sonra "ne bakıyosun lan ?" diyerek olay çıkarasım geliyo, sonra gidiyo. :)

Çevrimdışı sonay_27

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 04 Aralık 2010, 10:54:24 »
OXXO
Veee işte ŞİFREMİZ ! Bugün saat 15.00'da mağazalarımıza gelip "OXXO yakında her yerde :)" şifresini söyleyen ilk 5 kişiye istedikleri TRİKO, ikinci 5 kişiye PANTOLON, üçüncü 5 kişiye ise T-SHIRT OXXO'dan hediye :)