Twitter takipçilerimize özel SÜRPRİZe az kaldı! Bu tweeti RETWEET et, sürprize iyice yaklaş!

Takip edin --> @OXXOstore
hangi mağazasından aldınız güle güle kullanın...cevahir full muş kapısı bile kilit

maltepe parkta rezil bir şekilde yazmışlar ama cevahire canlı tanık var kapısından döndü arkadaşım hiç girmeden

yolda çektiğim işkenceye değdi 1 pantolon bide tshirt aldım
Cevap "CAPACITY" olacaktı. Sorumuza doğru cevabı veren ve bizden Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin'den yapacağı alışverişlerde kullanabileceği 30 TL değerindeki hediye çekini kazananlar;
Zahide Gny Aşçıoğlu - Bartın;Emine Şen - İzmir;Gülsüm Donduran - İzmir;Erbaş Brsl Erbaş - İzmir;Vahide Buyruk - Mersin;Ayurdagül Gelişken Çetin - Çerkezköy;Seda Asan - ...Kayseri;Ece Kalaycıoğlu - İzmir;Mediha Orulkaya - Bandırma;Barış Bahçeci - Kilis
Kazananlar hediye çeklerini almak için; ad, soyad, adres ve telefon bilgilerini Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine göndermeliler. TEBRİKLER:)
bizde eskişehirde 5 arkadaş gittik hepimizde aldık
tebrikler glh_n ve logocuk almanıza çok sevindim.Ben de aldım 2 adet forumistanbuldan ve hic kalabalıkta yoktu gelen sayıda bizimle beraber 15 di iki adet bluz aldık.kardesimde pantalonu aldı ancak pantalonlar bizim hanımlara olmadı belden dar geldi biraz zayıflamaları gerekiyor

banada xs dar oldu s de biraz bıol oldu ama mecburen aldım
OXXO Ankamall'dan hediyesini alanlar;Yusuf Ali Avcı; Beril Avcı; Çiçek Ceren; Müge Ekinci;Ayten Işık;İlkay Doğan; Selma Avcı; Emel Yılmaz; Meltem Tatlı;Esra Tatlı; Nilüfer Dönmez; Serpil Karadağ;Eylül Oflaz; Hamide Daban; Baran Çelenkoğlu
OXXO Karum'dan hediyesini alanlar; Şaduman Usta Ömeroğlu;Tayfun Yılmaz;; İlkim Gamze Gümüş;Elif Melike Akarca;Gamze Yıldız;Dilara Güngör;Merve Akgöz;Cemile Ataş;Sema Bilgin;Fatma Yıldız;Bilge Bilgin;İpek Özeren;Tuğçe Ataç;Çiğdem Akaya; Başak Gönül
OXXO Maltepe Park'dan hediyesini alanlar; Satiye Yanmaz; Zeynep Erçeltik; Ebru Şahin; Esra Şahin; Serpil Çeltik; Bahar Çetin; Yasemin Topaloğlu;Hilal Çelik; Ceylan Göy; Aylin Madanoğlu; Nazmiye Taşhan; Anıl Hıdır; Cansel Aydın; İrem Aktaş, Merve Aktaş
OXXO Forum İstanbul'dan hediyesini alanlar; Hande Şen; Sevcan Şen; Gamze Canikli; Hilal Yavuz; Yeliz Keleş; Sevgi Keleş;Güçle Polat; Serkan Özten; Mehmet Mikail Özten; Meryem Özten;Selçuk Özten; Sümeyye Özten; Aybike Arıoğlu; Işıl Gerek; Canan Öngün
OXXO Capitol'den hediyesini alanlar;
Büşra Bilgiç; Gamze Uyanık;Sinem Sarı; Tuğbanur Güleç; Sevgi Bozkurt; Hande Geniş; Senanur Güleç;Aylin Başoğlu; Satiye Şenol; Narin Kılıç;Büşra Nur Kılıç; Özden Özel; Öznur Köksal; Şaziye Köksal; Deniz Ayna
OXXO Carrefour'dan hediyesini alanlar; Aysel Gündoğdu; Süheyla Ömeroğlu; Tuğba Geniş; Samet Yetimoğlu; Arzu Yetimoğlu; Gülsün Aras; Ayşin Aras; Eylem Alkun; Zahide Vurgun; Dilek Yılmazer ; Derya Hasköylü; Deniz Hasköylü; Gülşen Kaçak; Dila Kaçak; Canan Ersan
OXXO Akmerkez'den hediyesini alanlar; Seda Yazıcı; Elif Yazıcı; Hayriye Korkmaz; Naime Alkan; S.Sinem Yazıcı; Fatma Alkan; Sinem Korkmaz; Yasemin Alay; Hülya Yıldırım; Derya Evlimen; Permin Özdemir; Seda Erdem; Hayrettin Dilaver; İnci özkul;Leyla uzun