şuan sözlerin anlamsızlaştığı bir yerdeyiz..hiçbir cümle krispiyi kurtarmaya yetmeyecek..hadi benim gibi çok insan var hemen hemen aynı zamanı harcayan ama Özgün..Yazık bu arkadaş sabah akşam hep online hep çıt yazıyor..Ayıp ve yazık..Gerçekten tenise çıt desen ne yazar yazmasan..Bunun gibi bir sürü çıt var ki..Juri neden vardır..Farklı olanı seçmek için..Farklı,özel ve özgün aynı zamanda komik olacak çıt dediğin..Tenisin çıkardığı sesten bizene ya..Büyük haksızlık yapıldı..Ben Özgünün yerinde olsam hem duvarlarına yazardım uzun uzun ve mail kısa olmuş..Aynı zamanda şikayet de ederdim yarışma sonunda sonuç alamasaydım..Zaman o kadar kıymetli ki hepsini bu yarışma için tükettin !!!
Devrim, teşekkür ederim. Bu maili bir ön mail olarak yazdım, büyük ihtimal alakalı olmayacaklar zaten alakalı olmamalarını istiyorum çünkü asıl şikayetim ondan sonra başlayacak. O yazacağım maile cevap vermemeleri bence biraz sıkacak

Ben emeği bir kenara bırakıyorum artık kalite diyorum, birşey seçilirken kaliteye bakılsın yok yok kalite yok. Şu jüriye bizim kapıcının küçük oğlunu koysak o bile bunlardan daha iyi seçerdi. Artık krispi olayını bitiriyorum okul açılana kadar diğer kampanyalarla yoğunlaşacağım.
Asıl bombalar finalde patlayacak, hiç haketmeyen çıt'lar Macbook, Iphone ve Ipad kazanacak.
Kazananlar çooooktan belli oldu demiştim bikaç hafta önce, yine yanılmıycam. Bende olsam tanıdıgıma kazandırırdım 
onların yarışma aracılığıyla vermesine gerek yok ki

ülker bir macbook, ipad veya iphone verse ne kaybedecek ki

onlar yakınlarına çoktan vermişlerdir bunlardan.